blog2010-12-22 21:54:13Megjelenítve: 2385
 
Miért van az, hogy a legtöbb ügyfélszolgálatos csak akkor csinál valamit, ha érezteted vele, hogy nem áll túl jól szellemileg?
Leveleztem a Megafone üszivel, hogy szeretném megváltoztatni a regelt mailcímem, mert a régi megszűnik. Az adatmódosításnál nem lehet módosítani, nosza levél az ügyfélszolgálatnak:


Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet egy Megafone fiókhoz tartozó e-mail címet változtatni.
(Itt még leírtam, hogy mit miről szeretnék változtatni.


A megafone.hu oldal adminisztrációs felületén lehet módosítani az elérhetőséget.
Üdvözlettel:
Bányai Olivér
Externet ÜgyfélszolgálatA megafone.hu oldalra belépve az adataim menüpontra kattintok, ott látom a regsiztrációkor megadott címet. Az adataimat -mint például a postai cím- tudom módosítani, de az email cím az nem form input mező, hanem sima szöveg (csak úgy, mint a felhasználó név és a telefonszámok). Van valami másik adminisztrációs felület, amit nem találtam meg?


A regisztrációkor felhasznált email cím nem megváltoztatható a honlapon keresztül.
Tisztelettel,
Forgács Mihály,
Externet Telekommunikációs és Internetszolgáltató Nyrt.Nahát. Akkor már is ott tartunk, ahonnan indultunk...


Azt észrevettem. A legelső levelemben -gondolom a válasz előtt azt is elolvasta- jeleztem, hogy szeretném megváltoztatni az e-mail címet. Azt láttam, hogy belépés után az adataim menüpontban nem tudom megváltoztatni, ez mindössze az Ön kollégájának a figyelmét kerülte el. Ha ott tudtam volna címet változtatni, akkor nyilván nem írtam volna Önöknek levelet.
Tehát továbbra is kérem Önt, hogy a legelső levelemben kért módosítást szíveskedjen végrehajtani!Csodák csodájára ez után érdemi kommunikáció kezdődött és igéretet kaptam rá, hogy fog valami történni. Mondjuk ennek már 10 napja és nem történt semmi. Miért nem vagyok meglepve?
http://blog.htmm.hu/link/?id=691
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Lupi 2010-12-22 22:17:56
En vasarnap irtam nekik es mar meg is valtoztattak. Azert irhattak volna egy valaszt, h keszvan paraszt.


djula 2010-12-23 08:33:43
Attól, hogy nincs input mező egy adminisztrációs formon, még lehet, hogy meg lehet változtatni vele.. Próbáltad sql injecttel? ;]


htmm 2010-12-23 16:59:46
Nem probaltam sql injectionnal. Igaz hasonló trükk működött az ETR-ben is: ha a jelentkezés gombot átállítottad enbaled-re, akkor vizsgajelentkezés előtt felvehetted már a vizsgát.

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
a, á, b, c, cs, d, dz, ...   
Szerintem: