idegesít2010-12-15 20:41:24Megjelenítve: 14921
 
A kötekedős vénasszonyokat rendeleti úton kellene betiltani. Vagy legalább eliminálni a postást, amelyik a nyugdíjukat viszi.
Ma egyébként sem volt egy jó napom, fáradtság és szar kedv alap. Hogy örüljek, a hó miatt biciklivel sem mertem menni.
Az éhesség azért csak beköszöntött, el kellett menni kajáért a pékségbe. Gondoltam a kabát marad a fogason, mert a hideg egy kicsit meg szokott nyugtatni. (Kb -1 C és hóesés lehetett.) Ez úgy tűnt, hogy be is válik, csak aztán beértem a pékségbe. Két öreg asszony volt mögöttem a sorban. Az egyik:
-Nem fázik, fiatalember? (Na, már ezért a kérdésért jár az NCH.)
-Nem, teljesen jó idő van. (Nem volt szabadott elküldeni a picsába, mert akkor tényleg elborult volna az agyam teljesen.)
-Az édesanyja tudja, hogy így jár?
-Igen. (Anyád.)
-Nagyon szomorú. Mit szólna, ha most látná magát?
-Kiröhögne, hogy már megint belém kötöttek.
Nem, nem vette a lapot. Elkezdett tapogatni, hogy fázom-e. Erre a semmiből előlépett egy másik és az is. Hát faszom. Ha nem a pékségben lettünk volna tényleg lecsaptam volna őket, csak nem akartam az eladóval kicseszni, mert ő tényleg normális.
Jó, ezen túltettem magamat. Kicsit később megyek Demikoba (számtech bolt), egyszer csak hallom, hogy egy másik vénasszony legalább 3 méter távolságból rikácsol:
-NEEEMFÁÁÁZÍÍÍK!
De ezt úgy, hogy közben ment előre, mintha akciós lenne a parizer, rám se nézett és mintha semmi nem történt volna ment tovább. Mondom én, hogy be kell ezeket tiltani!
http://blog.htmm.hu/link/?id=690
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: