blog2010-11-15 16:27:34Megjelenítve: 2160
 
Lezajlott a Telenor Hoki Kupa Székesfehérváron. Voltak jó meccsek, a válogatott remélem halad előre, nyertem tombolán könyvet, eltalált egy korong (azt is megkaptam), ráadásul a magyarok 2. helyen végeztek.
A fehérvári szervezés szokás szerint jó volt, igaz az új biztonsági őrök (a G4S adja őket, igaz ingyen) egyre több embert kiakasztanak. Páran még pénteken már legalább egy órával a meccs előtt kiértek és leültek a teljesen üres lelátóra. Jött az őr, hogy az álló szektor, nem lehet leülni. Állítólag az odaküldött őr főnöke utasította szegény beosztottját ekkora marhaságra. (hasonló a Baracomp blogon)
Van a Magyar Jégkorong szövetségnek egy Csúszka nevű kabalafigurája. A figurával semmi bajom nincs, de azt a barmot, aki benne volt valaki igazán lelőhetné. Az csak simán bunkóság, hogy odaáll Lüpi mögé és elkezdi basztatni a haját, mikor eltolom a kezét folytatná az enyémmel. Viszont az egyik japán gólnál kiverte a biztosítékot. A magyar büntetőpadnál a kezeit maga elé kitartva a két hüvelyk ujjával lefelé mutatott, erősen gesztikulálva közben. Hát gratulálok, így kell sportszerűnek lennie a szövetség hivatalos kabalájának. Ráadásul azok ellen a japánok ellen, akik Szapporóban (ott jutott fel a válogatottunk az A csoportba, ha valaki nem tudná) úgy kaptak ki a döntőn, hogy egy teljesen szabályos gólukat nem adták meg. Ők példát mutatva nem óvtak, idén próbálnak inkább elégtételt venni Budapesten a világbajnokságon. Erre jön valami agysérült és elkezdi produkálni magát, mint hivatalos kabalafigura. Gratulálok!
http://blog.htmm.hu/link/?id=684
ElőzőFőoldalKövetkező



Hozzászólások:
Még nem van ;[



Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mi az: két szárnya, két léba van, repül és madár?   
Szerintem: