idegesít2009-12-01 20:28:59Megjelenítve: 13511
 
Eddig biciklizés közben a legtöbb problémát a buszsofőröket leszámítva a hülye picsák okozták Suzukiban. Lett egy rakat biciklis, még a mai szakadó esőben is volt jöttszembe, most már a Suzukisok elmúltak, figyelnek a biciklisekre is.
Öröm lenne, és boldogság, de nem. Most már újgazdagék is felfigyeltek a csóró biciklisekre, akiknek ugye mint tudjuk se jogsijuk és pénzük sincsen autóra. Ezért ők szándékosan leckéztetnek. Ma egy fekete Mercedeses nem adta meg az elsőbbséget és utána még nekiállt dudálni, mert gondolom útban voltam neki a magasabb rendű úton elsőbbségnemadás közben. Múlt héten meg egy elsőbbségnemadó Audis (LMP-101) közölte, hogy nem az a veszélyes, ha nem ad elsőbbséget, mert most sem mentem neki, hanem az, ha szándékosan rám húzza a kormányt - és ezt persze azonnal demonstrálta is.

Jó lenne, ha végre valaki rendbe tenné a faszkabátokat és nem csak arra lennének jók, hogy ha nyert a Volán akkor legyen kin röhögni, ha meg nem, akkor legyen kit baszogatni. Általános tendencia, hogy egyre többen szarnak az elsőbbségi szabályokra is. A piroson még kevesen mennek át, de láttam már olyat is, megunta a várakozást. Ha nincs szerencséje és rendőr van ott, akkor talán még azt is mondja neki, hogy "a kurva anyád". ezt mondjuk a saját szememmel láttam miközben és megálltam a rendőr jelzésére, derék autósunk meg nem. A rendőrpicsa meg csak ült tovább a fényhíd alatt és bután nézett. Legközelebb ha valaki figyelembe veszi a zsernyákot, azt fogják megbüntetni. Csak azért is.
http://blog.htmm.hu/link/?id=615
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
a, á, b, c, cs, d, dz, ...   
Szerintem: