blog2008-09-22 22:42:40Megjelenítve: 2701
 
Tegnap előtt volt itt Fehérváron Critical Mass. Kritikus mennyiségben nem voltunk, de a nem túl biciklisbarát időjárás ellenére egész szép számmal gyűltünk össze a Halesznál. Tekertünk egy jót, fakabátipari felvezetéssel. A rendőrök ismét bizonyították ebben a nehéz helyzetükben, hogy alkalmatlanok a feladatukra. A szervezőknek kellett sokszor megállítaniuk a forgalmat, mert a motoros egység nem ért a kereszteződésbe időben. Minden tisztelet a szervezőké, köszönjük!
Persze az ilyen beszámoló nem lehetne teljes hülye autós nélkül, most is volt. Elment a villogós autó előtte, neki a lámpa közben más színű lett és gondolta ő most behajt a felvonulók közé. Két szervező azonnal kersztbe rakta előtte a bringát, de azért csak vánszorgott. Akkor gondolta meg magát, mikor elkezdett a motoros figyelni. Nagy gázzal visszafordult és eltűnt. eközben jó néhány szabályt sértett meg, de a rendőr leszarta. Végül is azért van... alkalmatlanok.
A bringázás remek volt, a többszöri emelés a város forgalmasabb pontjain remek ötlet! Megálltunk, emeltünk, mentünk tovább. Zseniális.

Azért mára is jutott egy kis szórakozás. Igaz nem ilyen felemelő, de azért vicces volt. Tanárok Kommunisták beszélgettek. Elemezték a történteket: a rendőrök nem voltak elég erőszakosak, meg miért nem fújnak minden nap könnygázt és egyébként is '89 előtt sokkal jobb volt. Mire ezt előadták én már röhögtem, bár sírnom kellett volna inkább. Nagy megelégedéssel meséltek egy esetet: egy enyhén szólva sem kicsit ittas ember kicsit nekitávozott a fakabátnak. Hát mondjuk mit tehet róla szegény részeg, ezek mindíg útban vannak. Szóval nekiment. Erre két rendőr (az egy részeget) jól összeverte gumibottal, utána bevitték és aláiratták vele a papírt, hogy nem esett az intézkedés során bántódása. Szerintük ez volt a jó. Hoztak erre még néhány példát, de otthagytam őket. Ezeket már hallgatni sem vicces.
Ezek közül volt az egyik, aki nekem elmondta, hogy szar a számítógép, mert ha elmegy a villany nem működik tovább: link.
Ebben az a legszörnyűbb, hogy ezek próbálják nevelni a fiatalságot. Az eredmény persze borítékolható. Képzik a pályaelhagyókat, pedig a diákjaik között van azért bőven olyan, aki tehetséges lenne, de megutáltatják velük a szakmát. És persze mindíg ezek a leghangosabbak.
http://blog.htmm.hu/link/?id=496
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
a, á, b, c, cs, d, dz, ...   
Szerintem: