blog2008-09-12 22:10:05Megjelenítve: 2939
 
Citromdijat kap z Ubuntu tolem. Most egy jo darabig kiserletezni sem fogok vele uj dolgokban. Friss telepitesu Hardyval probalkoztam, de a vegere mar majdnem Windows alatt ereztem magam. Az OpenOffice alatt peldaul nem voltak ikonok. Illetve voltak, csak elfelejtettek kicsomagolni az oket a zipbol. Aztan a haltol meghulyult a halozat es semmi se ki, se be, neha reboot utan megjavult, neha nem. A csomag leszedese utan megjavult. Raktam fel KDE-t is, hadd valasszanak a felhasznalok. Egyszeruen oldottam meg, apt-get install kde. Debian alatt ez jol hasznalhato rendszert ad. Ubuntu alatt a hal nem jol mukodott, nem ismerte fel a a berakott adathordozot. Erre nem talaltam megoldast. Illetve megis: felraktam Kubuntut es minden egy csapasra mukodott.
Csak azt nem ertem, hogz ezek a hibak miert nincsenek kijavitva (bug trackerben is megtalalta), foleg ugy, hogy Kubuntu alatt minden rendesen mukodik. Azt hiszem, maradok a Debiannal, az csak egyszeruen mukodik.
http://blog.htmm.hu/link/?id=493
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Potn 2008-09-14 17:22:01
Ez nagyon érdekes. Megrögzött Debian userek annyit tudnak szenvedni az Ubuntuval, mint a háziasszonyok a mosogatószerrel a tv reklámokban. :) Én az egyik asztali gépemen Debiant használok, a notin meg Ubuntut. Érdekes módon egyikkel sincs különösebb bajom, most lenne az Ubuntu 5. disztribúciófrissítése, ha nem cserélnék hdd-t.


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2008-09-16 00:52:46
Én is pont ezen gondolkodtam.. Ha a Debiannal nem szívok, akkor Ubuntuval miért? Pedig nem rossz rendszer az...

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hány lába van egy macskának? (betűvel)   
Szerintem: