idegesít2008-09-01 21:23:08Megjelenítve: 14509
 
Kaptam analóg spamet. Lassan a postaládára is spamfiltert kell tenni. Vagy rbl-szerűen kikötözni a postást a fához. A levelek késése úgysem tűnne fel senkinek, a mai kézbesítési sebességek melett plusz egy-két hét már igazán elenyésző.
Nagy, Deutsche Post-sárga boríték. Tényleg nagy, A/4 -es méretű. Díj hitelezve, alatta, hogy "DM". Gondolom nem a buziszerárúházra gondolnak, hanem már ráírták, hogy spam. Nézzük, mit is kaptam! Rá van írva, hogy "ahogy látható volt a TV-ben". Persze, mint az intelligens molekula. Zöld matrica, 90 fokban elforgatva, rajta felirat, többek között: Iktatási szám: 029 Hivatalos okmányok Az. Meg kórházi zárójelentő. Meg van rajta ilyen is: A levél tartalmát felügyelet alatt zártuk le a matricával és úgy postáztuk, hogy minden válaszadási határidőt be lehessen tartani. Figyelitek? Már határidők is vannak. Persze kereshetem Vitray Tamás üzenetét a borítékban. Utálom a Vitrayt, leszarom, mit üzent. A boríték hátulján a kinyitás helye meg van jelölve, hátha valaki nem látott még borítékot. Meg további bullshit.
Persze kinyitottam, miről szólna különben ez a post. Van rögtön ilyen nyereménycsekk-utánzat. Nyerhetek ötmilliót, öt és felet és huszonhetet. Nade a huszonhétmilliót úgy kiíirni, hogy -most kapaszkodjatok meg!- "Huszonhét Nulla Nulla Nulla Nulla Nulla Nulla" azért már durva. A többi szám is így van kiírva. Félrehajtva a papírhalmot megtudom, hogy a 7% szerencsés között vagyok. Picsába. Még két oldal bullshit, megtudom, hogy rendelhetek is valami szart. Hogyaszongya: A TERMÉSZET FÜVÉSZKERTJE. Így, csupa naggyal. Szőnyi Annamária írta alá a szennyest, meg azt is megtudtam még, hogy az adatok a KEK-KH -ból származnak.
Van még a csomagban egy hivatalos igen válaszboríték, mindenféla matricát kell mindenhová ragasztanom. Van olyan is, hogy "Reader's Digest pénzügyi főosztály a fődíjra vonatkozó adózásról"
Megint bullshites papír. Az alján: Részvételi dokumentum. Szerintem WC papír szükség esetére. Van egy kivételes ajánlat kezdetű, jó vastag szar is, ezt szét sem nyitom. Aztán a kriptaszökevény Vitray is kezet fog valami nyertessel. Aztán van olyan fecni is, hogy "Az év ajándéka". Az első mondat benne: "Kiállítottunk önnek egy matricát..." Nabazmeg. Ezt így. Kiállítottunk önnek egy matricát. Inkább apád faszát állították volna ki anyádból, most nem kapnék ennyi szart, nezse neked környezetvédelem. Van itt valami keményebb papír. Ha lekaparod a lekaparnivalót, akkor nyerhetsz. Tuti, hogy nyernék, a legnagyobb nyereményt, úgyhogy le sem kaparom. Kuka. Még egy bullshit. Van egy hivatalos nem válasszboríték is, ez már nem is színes. De még ezzel is lehet nyerni. Hát beszarok. Még erre is kell mindenféle matricát ragasztgatni. Azt hiszem, én a szabvány borítékot fogom használni ez esetben a következő levél postázására:

Tisztelt Reader's Digest Kiadói Kft!

A mai napon megkaptam a 029 számú DM levelüket. Szeretném jelezni, hogy egyik ajánlatuk sem érdekel, nem kívánok semmiféle nyereményjátékban részt venni.
Jelezném továbbá, hogy a személyes adataim kezeléséhez nem járulok hozzá, ezért kérem, hogy töröljék azokat az adatbázisukból! Minden további reklámküldeményüket a személyes adataimmal való visszaélésnek tekintek és megteszem a szükséges lépéseket ez ellen.

Az adatok, melyek törlését kérem: Tóth László, XXX

Ahogy fent írtam, semmilyen velem kapcsolatos személyes adat tárolásához nem járulok hozzá, ezért kérem, hogy a fenti adatokon túl a többi személyemhez kapcsolódó bejegyzést is törljék!


Persze valószínű, hogy fogok még ilyen szart kapni tőlük. Kíváncsi leszek, minden esetre a levél tértivevényesen megy el, ha már ennyire szeretik a matricákat.
http://blog.htmm.hu/link/?id=491
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Potn 2008-09-03 19:41:12
Én kiírtam a postaládára, hogy reklámújságot nem kérek, így szerencsére nem is kapok ilyet. A Reader\'s Digest meg nem ismer engem, így ők is elkerülnek.


htmm 2008-09-05 12:11:31
De ez névvel-címmel, rendes postai levélként jött.
Az adataimat meg a népességnyilvántartóból vették meg, ami alapból engedélyezett és tudtommal csak közjegyző előtt lehet kérni, hogy ne adhassák ki. Tehát egy napod minimum rámegy...

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: