blog2008-04-22 00:39:01Megjelenítve: 3362
 
Nah, ez is megvolt. Mármint a CM. Kicsit sokan voltunk, de az a jó. Igaz vonulás közben nem annyira értettem velem egyet. Négy sávnál szűkebb úton "kicsit" bedugult és lehetett tolni, meg sátrat verni és aludni egy fél órát. Persze mi nem dudáltunk, kurvaanyáztunk, csak akkor, mikor az átlag autóst utánoztuk. A vonulás remek alkalmat adott arra, hogy kipróbáljuk, észre vesznek-e 1000 biciklist. Igen, észrevesznek: mármint 15-ből 1. Integess nekik és figyeld az arcukat: a nagyjának fel sem tűnik, hogy van ott valami. Néha az utas észreveszi, nagy ritkán a sofőr is. Az vagy anyázik vagy visszainteget. A legjobb egy szőke ribanc volt, majdnem elütötte a szervezőket szándékosan. Mondjuk az a taxis sem panaszkodhat, aki ráparkolt egy zebrára, utána a kiszálló utasa meg a bicikliseket szidta. De a biciklis fegyelmezett állat, csak kiröhögtük.
Nem mentem sokat, 30km -t mutatott az óra, mikor hazaértem. Nem mentünk Fanniba enni, mert nem tudtuk, hol van. Így viszont csökkent a kilométerek száma és a déliben ettem gyrost. Hazfelé a vonaton szopás volt. Kevesen voltunk a bringás vagonban (több kedves utas nem fedezte fel azt sem, hogy van) és még aludni sem lehetett, mert ha Siófokról kell visszabicikliznem, akkor viszont nagyon meg fog nőni a kilométerek száma.
A legdurvább az egész napon egy -egyébként egész normális- mammer volt, akivel még odafelé, a vonaton találkoztam. A vonat végében -bringaszállító nem lévén- volt ő is és a bringája is. A déliig utazott és nem tudott a Critical Massről. Mármint semmit nem tudott. Nekem kellett felvilágosítanom.
És a legjobb az egészben az emelés volt.
http://blog.htmm.hu/link/?id=449
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Potn 2008-04-22 01:04:18
Én is ott leszek ma este a szegedi CM-en :)


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2008-04-22 21:25:21
Majd számolj be róla!


Potn 2008-04-23 00:32:33
http://kenderesip.wordpress.com/2008/04/22/critical-mass-szeged/

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mi az: két szárnya, két léba van, repül és madár?   
Szerintem: