blog2008-04-17 00:07:36Megjelenítve: 3615
 
Hát, megvolt a Paganfest is. Szép felhozatal: Korpiklaani, Einsiferum, Moonsorrow, meg minden. Rohadtul vártam már.
Ezért egészen hamar előrejutottunk a 3. sorba, de hamar el is hagytuk. Rékát rugdalták, engem meg haraptak. A helyünk kellett. Persze az lett a vége, hogy elmentünk onnan, mert ennek semmi értelme. Azért jól felbasztam magam, de úgy rendesen, mint egy idegbeteg állat. A hasonlat pontos.
Ilyenkor sajnálom, hogy a szüleim még megpróbáltak igazi férfit nevelni belőlem. Ebbe a szerepkörbe beletartozik -többek között-, hogy nőt nem ütünk meg, ezért a könyököm nem fejezte be a lendülést. De megbántam. Túl rendes vagyok még mindíg, pedig ezek nem szolgálnak rá. És lelkiismeretfurdalásom sem kellene, hogy legyen, mert egy nőt ütöttem meg. Egy nő nem viselkedik így. Tehát ez nem is nő. Akkor viszont a "hardver mostmár biztonságosan eltávolítható". De ha nem nő, akkor még is mocsoda az ilyen? Szerintem pinával rendelkező emberi lény. Hát igen...biológialiag nem különböznek, főleg nem félhomályban. Mert az igazi nő egy nézésével le tudja venni a férfiakat a lábáról, "aurája van". Az ilyennek meg maximum szaga.
Ezt leszámítva a koncertek jók voltak, csak kicsit elfáradtam. Hazaértünk az első vonattal, én mentem fürdeni aztán dolgozni. Bent sikeresen feltelepítettem egy vírust (aztán hetes explorereket 16 másik gépre). A vírus a saját gépemre ment. Mostanra újratelepítettem és végre a Debian is beköltözött. Végül is volt ürügy lepakolni a vinyóról és rendesen partícionálni. A 16 ie (és az útban lévő felhasználók) miatt meg kisebbfajta ínhüvely-gyulladást kaptam, de már múlik. Ezeknek a hatására tegnap korán feküdtem le. Délután négykor. Fél kilenckor még felébredtem és megjavítottam az icecastot, hogy újra legyen zene.
Most meg megint álmos vagyok. Jah, és fekete zokni van rajtam.
http://blog.htmm.hu/link/?id=447
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: