idegesít2008-04-06 14:59:48Megjelenítve: 17277
 
Igen, tudtam. Nem vagyok bűnös. Mostmár hivatalos formában is megkaptam. (Pontosabban megkaptam már régebben, csak még nem postoltam). Tehát az ellenem indult szabálysértési eljárást megszüntették. Hogy milyen szabálysértést követtem el? Lesodortak az útról. Mert én figyelmetlenül közlekedtem, mikor az ütközés elkerülése miatt fékeztem. A rendőri logika szerint ennek így biztos van értelme, én gondolom túlképzett lennék oda. Annál is inkább, mert feltűnnek ilyen érdekes dolgok, amik a figyelmetlen közlekedésnél sokkal durvábbak, de szeretett faszkabátjaink leszarják. Persze, ha nem csak meglátnák, hanem észre is vennék, akkor intézkedi is kellene, de az nem jó, mert akkor dolgozni is kell.
Tegnap a motorosok valamiért felvonultak. A Nyugatinál is. A motorosok után, de a rendőrségi felvezetésen belül ment egy quad. Ez azért érdekes, mert ha jól tudom, azokat még mindíg nem lehet forgalomba helyezni, csak forgalom elől elzárt területen közlekedhetnek. Szerintem a Nyugati tér nem olyan. De ha ettől eltekintünk, azért az feltűnhetett volna a közvetlenül mögötte haladó, rendőrautóban ülő agyhalottaknak, hogy a quaddal valami nincsen rendben. Nem ér le a földre a négy kereke. Vagy leér a földre a négy kereke, de akkor nem quad, mert annak nem hat kereke van. Emberünk a két hátsó kerekére kiemelte járművét és úgy haladt tovább. A faszkabátokat ez nem zavarta. A nyereg mögött volt két kicsi kerék (olyasmi, mint a bevásárlókocsikon szokott lenni), hogy ha túlságosan megemeli a marha az elejét, ne feküdjön rá a quad. Nem baj, ez így szabályos. Köszönjük szépen. Szolgálunk és szopatunk. Vagy mi a szlogenjük ezeknek (a korrupciót bele kéne venni, mint fő tevékenységet)...
http://blog.htmm.hu/link/?id=442
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Maniac_ 2008-04-06 22:34:26
szerintem az a kvad ideiglenes engedélyt kaphatott a felvonulás miatt. szerintem.


htmm 2008-04-10 23:05:30
Kaphat olyat egyáltalán?


Maniac_ 2008-04-12 15:59:23
szerintem igen. vannak kvados ismerősök, és volt már rá példa, hogy valahol kvados felvonulás volt(legálisan).


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2008-04-13 22:23:45
Akkor viszont le vagyok maradva, mert én még csak olyat hallottam, hogy sírnak pl az erdészek, hogy nem


Maniac_ 2008-04-13 22:26:47
félig meddig jóltudod, mert nem kvadozhatnak akárhol, pl közúton se. szóval szerintem csak ilyen rendezvényekre kaphatnak engedélyt.

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: