idegesít2008-02-04 22:14:10Megjelenítve: 15308
 
Alba Volán - ferencváros (a kis betű szándékos), jégkorong, tegnap.
A "Kis Volán", avagy leánykori nevén a farm csapat ismét papírforma felett teljesített. A jóval erősebbnek tartott fradit szorongatták a fiúk, nem is akár hogy. Az ellenoldalon jóval tapasztaltabb játékosok, külföldik játszottak. Itthon a lelkes fiatalok, közöttük is páran rácsos sisakban (gyk: 18 év alattiak). A Volán teljes jogú ellenfele volt a zöldeknek.
Zajlott a meccs, néha egész komoly iram mellett, kiállításokkal, fura bírói ítéletekkel. Ez utóbbira lassan mondhatom, hogy a szokásos. Még a végén megérjük, hogy Árkovics lesz a legnormálisabb magyar bíró. Ezért a kijelentésért már most szégyenlem magam. Ha a Magyar Válogatott a B csoportban játszik, akkor a bíróink a ZS csoportba valók. De ne kanyarodjunk el. Volános kisbüntetés, mér nem is tudom miért. Sípszó, a hazai játékos megy a büntetőpadra. A padtól egy méterre az egyik zöld szerencsétlen hátba támadja, elkezdi ütni, bunyó kezdődik. Azért bunyó elő szokott fordulni, nade jóval a lefújás után? Rosszindulatúan, talán szándékos sérülésokozási céllal ment oda a takonyszínűek játékosa. Persze a közönség őrjöng -mind a száz ember-. Erre jön még két agyatlan, Az egyik bottal támadja a közönséget (!), a másik a bedobott flakont kúrja izomból vissza a nézők közé. Ez ilyen kultúrált, európai magatartás. A fradiban biztos ezt tanítják. Szégyen, hogy ez megtörténhet a magyar jégkorongban. Szégyen, hogy ilyen megtörténhet bármelyik ország bármilyen sportágánál. Egy 14 éves játékos tudja már, hogy a közönség hogy működik. Ezek nem.
Persze nehogy elég legyen, jöttek a faszkabátok is. Rögtön félrelöktek egy csomó embert csak úgy, aztán nekiálltak 16 év körüli kiscsajokkal keménykedni. Ez nagy bátorságra vall. Persze a bottal csapkolódó játékos nem csinált semit, az rendben is van úgy szerintük. De a kiscsajokat löködni, ahhoz van bátorságok (ők még be sem kiabáltak semmit velem ellentétben például). Az ilyen vagy impotens, vagy buzi és nem meri beismerni magának. Esetleg valami köze van a fradihoz?
Tegnap este levizsgázott ismét a Takonyszínű Balfasz, a Faszkabát Rt a sokadik pótvizsgáján is elégtelent kapott. Nem alkalmasak ezek semmire. A végén még a bírók még igazságot szolgáltattak: a hátbatámadott Volános kapta a több büntetést. Köszönjük Árkovics, Fehérvár Szégyene.
http://blog.htmm.hu/link/?id=427
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: