idegesít2007-09-18 22:42:04Megjelenítve: 16310
 
Einstein bácsi (Fizika II tanárom) szerint a franciák csak azért vannak, hogy idegesítsék az embert. Szerintem erre a TO van és sokkal jobban használható erre a célra, mint a franciák. A franciák nem folytatnak gyűjtögető életmódot, míg a TO igen. Gyűjtenek például pénzt, indexeket (ezek tetszőleges kombinációját is), idegességet. Persze ezekért cserébe az ember kap is valamit: kételyt, idegességet, információhiányt. Szóval a szimbiózis mondhatni teljes - volt, amíg én oda nem mentem. Szerettem volna az indexemet leadni, igaz kicsit határidő után.
Igaz én jó diák módjára érdeklődtem is, mert persze a weboldalukra ezt az apró infromációt nem sikerült kitenni. Biztos betelt a merevlemez a szerveren, lefoglalta az összes helyet a júliusi nyitvatartás. Megírtam én az emailt, de ők sem restek, válaszoltak hamar:

Indexét csak a kiírt feltételekkel vesszük be, hogy ezt Ön ill. Önök hogy tudják és mikorra, Önöktõl és a tanártól függ.
Hogy mennyit kell fizetni még nem tudjuk. Hozza és majd meglátjuk, kell -e fizetn.

Üdv. Mezein TO


Mezein-t egyébként Mezeinének hívják. Nem baj, végül is ő a TO-n dolgozik, én meg már óvodában is le tudtam írni a nevem, bebeee! Szóval vinném az indexemet. A kiírás szerint majdnem 4000 a büntetés, persze csak csekken. Csoporttársak mondják, hogy levelezősöknek eltekintenek ettől. Még jó, mert valahogy azért annyira nem szeretjük szeretett minizsarnokainkat, hogy szabadságot vegyünk ki elmeosztályi látogatásukra. Pedig akkor az általuk megálmodott random időben is leadhatnánk...
Viszem én az indexet, ő kéri a csekket. Milyen csekket? HÁT A BÜNTETÉST! Igen, feltekerte a hangerőt, most bizony bekeményítünk. Nem, levelezősök sem adhatják csak úgy le a Szent Dokumentumot. Csekk, posta, anyád. Ez utóbbit mondtam is neki. Csoporttársak megerősítettek, igen, ma, igen, ingyen, tényleg. Újult erővel, felgyülemlett feszültséggel haladok feléjük. Bemegyek, elmondom, mit szeretnék és hogyan. Persze ezt nem lehet és a csoporttársaimnak sem vették ingyen el az indexét. Pedig de. TÉNYLEG NEM! Ő végig itt volt, és mindenkitől behajtotta a sarcot. (Csoptárstól nem ez vette át) Csak negyed órára ment ki kétszer. Szép dolog a szobatisztaság, gondoltam - és éppen kapóra is jön! Értem már. Addig sikerült. Igen, ő meggyalázta a Csodálatos Tanulmányi Osztályt, nem sarcolták meg. TOs néni az órájára pillant munkaidő vége, mögöttem még vagy öten. "Jóvan, adja már, mennék már haza" Győzelem, mission completed, hurrá, halleluja. De könnyen ment! Most már vigyázhatnak rá ők, ők a homokozó legfőbb urai! a Világ rendje helyreállt.
Csak néhány dolgot nem értek: Miért nem lehet egy emailre rendesen válaszolni? Miért nem lehet ezeket kiírni mondjuk kőtáblára vagy egy weboldalra? Miért nem lehet megérteni, hogy a levelezős az nem olyan, aki minden apró marhaságért oda tud ugrálni ahogy ők fütyülnek?
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a szintén itt dolgozó ETR referens se jobb ennél. A kurzusfelvételnél azt írja: Kurzusfelvételi időszak vége az ön képzésén: szeptember 15. 23:59. Persze ez nem igaz, mert kilencedike. A válasz erre: bonyolult lett volna átírni. Aki meg elhitte, szopjon lót, mert utólag nem lehet a kurzust felvenni őket meg nem érdekli, hogy ki a hibás, mert nem azt keresik. Persze, akkor kiderülne! Még jó, hogy nem keresik.
http://blog.htmm.hu/link/?id=375
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hány lába van egy macskának? (betűvel)   
Szerintem: