idegesít2007-07-27 00:12:23Megjelenítve: 17773
 
Hát, vannak ilyen dobozok, amik zajosak és enbák vannak benne. Ilyen sárgák errefelé és buszok (nem, nem én, és nem is typo).
Tehát van egy ilyen lehetőség, hogy a paraszt egy parasztelosztónak (egyes szakirodalmak buszmegállónak nevezik) nevezett helyen beletávozhasson a publikus közlekedés eme fellegvárába. Ehhez persze az kell, hogy az a majom ott a doboz elejében, aki olyan furán néz ki észrevegyen és a dobozt bevezesse a parasztelosztóba.
Az történt, hogy Réka busszal akart tőlünk hozzájuk távozni, mert nem volt a bringája nálunk. Az enyém de, én gondoltam, majd követem a buszt és jó lesz. Állunk a megállóba, busz félig be a megállóba, jó gyorsan, aztán megy tovább. Én ordítok, a leendő utas meg a bérletét lobogtatja. Busz megáll a megállóban, Réka föl, majdnem elesik, olyan finoman indult. A buszon némi borszag volt, pedig se törött üveg, se részeg utas, viszont a szag elölről jött. Elindultunk. Kétszer bevártam a buszt, aztán meguntam, a célhelyen várakoztam. Beállt a busz most a megállóba, de az útpadkával eléggé fura szöget zárt be, és ráadásul V alakban állt a szeretett jármű.
Az utazási élmény megvolt, gondoltam megosztom ezt a forgalmi ügyeletessel. Örült neki. Kiderült, hogy nem tudja, hogy mi a különbség a kikerül és a megelőz között, valamint azt is megtudtam, hogy azt írtam, hogy a sofőr részeg volt (csak gondoltam) és ezen a sofőr nagyon megsértődött. Azt is megírták, hogy az teljesen normális, hogy a busz az utast a megálló után veszi föl és egyébként is én vagyok a hibás, mert biciklivel mentem és ez zavarta a sofőrt.
Ennyi volt a válaszuk. Erre én természtesen megint válaszoltam, de érdemileg nem szóltak hozzá. Ez arról jutott eszembe, hogy ma buszoztam. Az ajtók menet közben nyitva voltak és kicsit gyorsabban is mentünk, a busz megint korábban indult, mint kellett volna és egy kanyarban majdnem kiestem az ülséből, mert olyan finoman vezette a marha a buszt. A nyitott ajtóról fényképet is csináltam a buszból. Szerintetek beküldjem a volánnak? ;]
http://blog.htmm.hu/link/?id=354
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: