idegesít2007-07-01 13:48:44Megjelenítve: 18366
 
Nah tessék. Az előző postban a BKV, meg a MÁV egy-egy hülyeségét emeltem ki. Valszeg ezt olvasták az Alba Volánnál és kisebbségi komplexusuk lett, mert rá tettek egy lapáttal busszal.
Réka akart menni a 21:30 -as 24-essel, én meg, gondoltam, biciklivel követem őket, mert akkor én is haza tudok majd éjszaka jönni. A megállóban együtt vártuk a buszt. Az pontosan (!) jön is, elkezd beállni a buszöbölbe. De aztán gondol egyet, átstartol, és megállás nélkül áll ki a megállóból. Ráordítok, hátrakapja a buszban a fejét, Réka lengeti a bérletét. Megáll, de már az út közepén, a buszöböl után. Remek.
Aztán persze egy darabig próbáltam biciklivel a buszhoz közel menni, de meguntam, hogy állandóan be kell várni a buszt. A célmegállóban vártam az érkezést. Jött is a busz, beállt az öbölbe, de olyan jól, hogy a buszról úgy kellett átugrani a padkára.
Réka erős borszagot érzett a sofőr irányából. Én meg láttam, hogy a sofőr cigány. Mindíg az a bajunk, hogy nem dolgoznak. Most ez dolgozott, de abban sem volt köszönet. Úgy tűnik, ezek akkor sem tudnak normálisan viselkedni, ha éppen nagyobb felelősséget aggatnak rájuk. Ezek után én kicsit más munkakörülményeket biztosítanék nekik: kap mindegyik egy lapátot, meg ösztönzőeszközzel (bakancs, mondjuk vipera, kopasz fej, stb) felszerelt munkafelügyelőt, aztán lehet ásni a gödröt. Néha az sem baj, ha a földet ellopják, mert elképzelhető, hogy útban van. Csak a markolóra kell vigyázni, nehogy átvegyék azt is a a MÉH-en.
http://blog.htmm.hu/link/?id=343
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: