blog2005-11-09 18:20:10Megjelenítve: 4738
 
Úgy tűnik, néhány gyalogosnak annyi életösztöne sincs, mint egy marék kavicsnak. Bicikliútra úgy lépnek rá, hogy körül sem néznek. Természetesen mindezt akkor, mikor fél méterrel vagyok mögöttük. Szerencséjük volt ezegyszer, mert lámpát kaptam előtte, így még nem utazósebességgel haladtam.
Más. Elvileg minden közintézményt akadálymentesíteni kellene. Úgy tűnik, ez a sulit nem zavarja, cincálhatjuk fel a harmadikra a mozgássérült osztálytársat. Ezzel még nem lenne semmi baj (nem a f@szt...), de hogy késést, meg igazolatlant kapjanak akik felhozták... Jogos felháborodásuknak az igazgatónál hangot adtak (ami ismerve Führerünket, nem is veszélytelen művelet). Nem rúgták ki őket. Viszont az összes aznapi késés érvénytelen. Még jó... Meg megkaptuk a terembeosztásunkat is (jókor). Kiderült, hogy olyan termekben van óránk, ahol még sosem volt. Persze szeptenba óta. Nembaj, hadd keressen minket a hülye tanár...
Nameg a másik. Behúztunk a koleszban UTp-t. Kb 130 métert. Önköltséggel, álmennyezetbe. Mostmeg kitalálta az egyik hülye nevelő, hogy fizessenek a koleszosok a netért. Ez több szempontból sem jó szerintem: a sulinetért tudtommal nem kell az intézményeknekl fizetni. A kábel is önköltséges. Tehát megint a semmiért akarnak fizettetni. Éljen a magyar közoktatás.
http://blog.htmm.hu/link/?id=3
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: