blog2007-01-21 14:47:25Megjelenítve: 7065
 
Tegnap eltűnt az összes iratom a pénztárcámmal együtt. Ötleteim vannak, hogy hol, de ez most mindegy is. A MÁV pénztárban azt mondták (mert ez persze Szegeden történt), ha feljelentést teszünk, akkor a feljelentést elfogadják a kedvezmények jogosultságának igazolására. Éljen. Irány a rendőrség. Meg is van, megyei RK. Menjünk a városira. Megyünk. Ott egy elég mogorva fakabát fogad és mikor mondom neki, hogy mit akarunk, így reagál:
-Minek akarnak maguk feljelentést tenni? (Közben persze az arcára rá volt írva, hogy kurvaanyád takarodjinnen.)
Elmagyaráztam neki, hogy miért kell ez az egész faszság. Erre meglepődötten közölte, hogy ők úgysem adnak ki papírt a feljelentésről. De ha mégis feljelentést akarunk tenni, akkor este hétre jöjjünk vissza. Kátr, hogy az utolsó vonat 18:42 -kor indul. Mondtam neki. Erre mondta, hogy akkor hétre jöjjünk vissza.
Tehát ez alapján bizonyítvány a rendőrségről: A megyein kedvesen, ám elég félreérthetően igazítottak útba, a városin meg egy mogorva fószer fogadott, akinek még az is fájt, hogy kimondtam a feljelentés szót. Ha megöltek volna, szerintem este hétig szárították volna ott a hullám. Fasza. "Szolgálunk és baszunk bármit is csinálni"
Én viszont arra gondoltam, hogy nem is csináltatok személyit, mert rohadt drága és a jogsi is alkalmas helyette. Szerintetek?
http://blog.htmm.hu/link/?id=275
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Maniac 2007-01-21 17:58:16
nemderült ki, hogy most milett végülis a rendőrségen, de mindenképpen tiltasd le a személyid.. szal jelentsd be,hogy ezmár bizony nincs meg, és akkor az jolesz, mertha büncselekményt követnek el vele(nemtom hogylehet, hacsak nem azzal vágják át valakinek a torkát), akkor nemte vagy a felelős .. amugy meg, hogy kell-e újat kiváltani nemtudom.. nemárthat..


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2007-01-21 22:52:09
Hat, van eppen eleg alibim, ha valakinek azzal vagjak el a torkat. ;]
De remelem, akinel eppen van es baszik szolni, hogy nala van, annak a torka vagodik el hamarosan a szegedi villamos altal ugy, hogy a maradvanyai felpattannak a felsovezetekre es ott jol meg is bassza a villany, hogy aztan igy megsulve visszaessen az utra es ott keresztulmenjen rajta harom roman kamion.

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: