blog2005-11-30 21:44:50Megjelenítve: 4318
 
Voltunk Hypocrisy koncin. Remek volt (a Hypocrisy). Előtte volt Exodus. Hát, igen. Már érkezéskor megállapítottam, hogy eléggé furi a közönség, de nem foglalkoztam vele, biztosan én látom rosszul. Nem szoktak ilyen kigyúrt állatok rendes koncira járni. Exodus alatt meg is értettem, mit keresnek ott. Rékának már rögvest nem is tetszett, én adtam nekik egy esélyt. Az első (két) szám úgy, ahogy jó volt, de aztán hamar rájöttem, hogy unalmas. Az összes minden ugyan arra a kaptafára készül. Így a végére már kifejezetten untam, örültem, hogy vége lett. De szerintem nem csak én, körbenézve az elején még mosolygós arcok "miafaszvan?" arckifejezést vettek fel. Közben egy fotósnak kiesett a gépéből a memóriakártya.
Ha már ennyit fikáztam őket, leírom, hogy is néztek ki: amerikaiak. Az énekes mint egy sorozatgyilkos. Szakáll, olyan hegyesre nyírva, egy csomó tetoválás, mittudomén. A mozgása, gesztusai olyanok, mint a börtönlázadók vezérének. (Réka szerint hiphopos beütése is van az énekesfószának) A többi tagja a zenekarnak normális volt, leszámítva a gitáros tenyérbemászóan nagy, színpadról lelógó önbizalmát. Éljen, vége lett. Megtaláltam az elveszett memóriakártyát. Ez volt tegnapra a napi jócselekedet, így már csak 2 -es lángon fognak főzni a pokolban majd ;]
Aztán jött a Hypocrisy. Remek volt, viszonylag jól szólt (az első szám alatt megjavították a hangzást nagyjából). A hülye exodusfanok már addigra eltakarodtak, ez túl igényes zene az ilyeneknek. Pogó se volt túl sok, szóval remek volt. Kicsit lehetett volna halkabb, de ez akkor ott nem zavart, csak utána, meg ma, mert kolonpol a hallószervem.
Összességében nem lett volna rossz a tegnap éjszaka, még a Petőfi hídtól déliig történő battyogás is simán belefért volna, de az exodus nem. Az első zenekar (Keep of Kalessin) az jó volt, technikás, gyors, az exodus szar, a Hypo meg olyan, amilyet vártunk. Remélem, legközelebb nem követnek el ekkora hibát, mikor a társzenekarokat válogatják.

Maniac újra blogol. ;]

Ez a bejegyzés módosítva lett 2005-11-30 22:01-kor.
http://blog.htmm.hu/link/?id=22
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: