blog2006-08-03 23:03:31Megjelenítve: 4856
 
Azt hinné az ember, hogyha egy kisebb rakás pénzt akar odaadni valakinek, nem akarja mindenáron megnehezíteni az, aki kapja. Pedig néhol ez így van. Legalább is Pécsen biztosan, ha albérletet akarsz keresni. 40 hirdetésból 2 (!) volt jó, ebből egyet lehetett megnézni. Annyira nem is rossz, legyen hát. De eddigre már másnap lett és közben hazajöttünk Fehérvárra és némi alvás után vissza Pécsre. Az ingatlanközvetítő azt mondta, hogy déltől (!!) dolgozik, de egykor még mindíg nem lehetett elérni, csak egy vezetékes szám volt megadva. A közös képviselőből kiindulva, a tulaj megadta a közvetítő számát, miután jól lebaszta azt, hogy miért őt hívogatom, mikor van közvetítő. Sebaj. ;] A közvetítő közölte, hogy este fél nyolc körül már jó is neki. Ez olyan fél kettő fele lehetett. Ezzel csak annyi probléma van, hogy fél hétkor az utolsó vonat indul. Ennek örömére nagy nehezen a közvetítő bevonszolta magát Pécsre, mi el az irodájába. Kopogás, behív minket:
-Jó napot kívánok! -köszöntem. -Jó napot! Kérem foglaljanak helyet...kint! Majd szólítom magukat!
Ebben csak az volt a furi, hogy nem volt sehol senki a környéken. Mindegy, csak legyen már valami albi. Miután szíveskedett beszólítani minket, már minden simán ment. Ezen meg is lepődtem...
Minden esetre, ha egy darab (esetleg 2) lány, vagy egy darab pár vagy, akkor talán még be tudsz társulni ebbe a nehezen szerzett albiba. Infók mailban.
http://blog.htmm.hu/link/?id=196
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hány lába van egy macskának? (betűvel)   
Szerintem: