blog2005-11-15 23:23:17Megjelenítve: 4780
 
Ez a nap az álmosság jegyében zajlott, de nem csak nálam. Aludtam nepközben 3 és fél órát, de. MIndjárt megyek és folytatom.
Egyesek vajon miért nem szeretik, ha megpróbálnak segíteni nekik? Lesz itt egy ilyen oktatási kiállítás, a középsikolák kampányolnak az általánost befejezőknek. Már sokéve mindíg megyek én is ki a sulival, jó móka szokott lenni. Szóval erre kellett volna összekészülnünk. Még sok héttel ezelőtt megbeszéltük, hogy ki csinálja (többek közt én is). Megnéztem a cuccot, és egy-két dologgal ki akartam egészíteni (ezek játékok lettek volna, amivel elszórakozhatnak az érdeklődők. Mert ugye egy ilyen kiállításon annak van sikere, ami hangos, mozog vagy villog). Természetesen én voltam az, aki mindent tönkre akar tenni. Ha nem, hát nem. Mentem wormsözni ;]
Mostmeg kaja közben Hírlapot olvastam. Pár hülye megint hepajkodik a reptér miatt (Börgönd), merthogy zajos. Remélem, nem hagyják, hogy ez a néhány csendhuszár hagyja megfúrni, mert ez országos érdek (és szerintem fontosabb mint 20 ember TVnézése). Mert valami 6X dB -t mértek és az mennyi rengeteg. Nézzék meg egy nagyobb PCs ventillátor zajkibocsájtását!
Jóéjt!
http://blog.htmm.hu/link/?id=11
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: