blog2005-11-08 16:13:26Megjelenítve: 4993
 
Ez a nap is okosan kezdődött. Elaludtam. De szerencsésen beértem, mivel bevittek autóval. Más folyománya nem lett az elalvásnak leszámítva azt, hogy egész nap álmos vagyok ezért.
Vettem ma ajándékot Rékának. Biztos örülni fog neki. Azt nem mondodm meg, hogy mi az, mert.

Megállapítást (sokadszor) nyert az a tény hogy vannak hülye tanárok. Szegény tanár, Hollandiában volt a hétvégén. Biztos annyira alacsony a fizetésük, emelést követelek azonnal. Aztán mesélt arról is, hogy mit látott angliában (igen, ott is volt, csak nem most hétvégén hanem tanfolyamon. Mind1). Hogy milyen jó ott a tanároknak, mert heti huszonkevés órájuk van összesen, abból is csak keveset tartanak meg, mert a többi ilyen konzultációs óra. Milyen jó lenne itt is ilyen, nem? Nem. Szegénynek, neki sok órája van. Tavaly is 36 volt. Szegény. Mert minden órát duplán kell ám számolni, mert egy órára ugyan annyi időt szán a felkészülésre szegény tanár. Persze. Max az első évben, mikor tanít, utána a hátralévő 30 évben azt használja. Remélem, ezért is jól megfizetik őket, mert mit szólnak a tanáriban, ha nem tud hétvégente kicsit kirándulni járni. Pfujj.
Az már csak egy apró plusz, hogy nem jegyzetelhetsz ám akár hogy. Ponotsan oda kell gondolatjelet tenni ahova ő akarja, azt húzol alá, amit mondasz. Különben hülye vagy.
http://blog.htmm.hu/link/?id=1
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
a, á, b, c, cs, d, dz, ...   
Szerintem: