rendszám2008-04-16 23:54:58Megjelenítve: 6639
 
IZU-069
15:45, ma. Majdnem ott, ahol lesodortak az útról. Némi veszélyeztetés és szabálytalan előzés után még bebizonyította, hogy mennyire tudja a KRESZt.
Közel előzött, olyan fél méterre, mikor észrevette, hogy ez feltűnt még rám is húzott. Szándékosan, hadd lapuljon a biciklis.
Ennek hatására megtippeltem persze az édesanyja foglalkozását, sőt, még tippeket is adtam az unalom elűzésére, ha ketten vannak. Közben integettem kedvesen, de hogy el ne fáradjak, csak egy ujjal.
Erre ő reagált. Először azt hittem, hogy ki akar szállni, de nem. Félrehúzódott a demszkibunkók mellé, úgy 30 centire és mosolygott a tükörbe. Jó sokág tartott, mire leesett, hogy arra számít, hogy én majd (szabálytalanul) jobbról akarom előzni. De sajnos nem lett igaza. Aztán még átment egy piroson is. Azért egyszer kíváncsi lennék, hogy egy ilyenre mit kommentál a mellette ülő ribanc. Lehet be kellene elé állnom gyalogosan keresztbe, hogy megpróbál e elütni. Vagy inkább szabadabban értelmezni a "megvan a rendszáma" kifejezést...úgy, hogy itt nálam.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4460 db komment.