blog2017-05-30 22:05:28Megjelenítve: 1903
 
A szerencse mindig velem van. Mármint nagyjából, általában.
Az eredeti feladat az lett volna, hogy kiengedem a takarítót a lakásból és visszaviszem a kulcsot az ingatlanoshoz, mert ez volt az utolsó nap az előző albiban. Ehelyett délben be kellett engednem, mert 40 percet késett és Zsu már nem tudta megvárni. Utána mikor végzett kiengedtem (valamint konstatáltam, hogy már a konyhaablakot sem lehet becsukni) és elmentem az ingatlanoshoz a kulccsal. Persze neki elképzelése sem volt, hogy mit akarok én a kulcsokkal, de azért átvette őket (az mondjuk más kérdés, hogy másnap meg rajtunk kereste az alvállalkozójuk). Elmentem az ideiglenes szállásra, ott jöttem rá, hogy el kellene mennem a város totál másik végében lévő kocsmába, mert ott a sör sisakom. Persze a biciklim defektesen várt és egy AirBNB-s szobához általában nem jár bicikliszerelő készlet tartalék alkatrészekkel. Sebaj, van defektjavító spray. Berohadt. A szavatossága még nem járt le, de már kopogott benne a lötty. Egy fél órába telt annyi habot kiszerencsétlenkedni belőle, hogy a kerék tartsa a nyomást. Utána már minden eseménytelenül zajlott.
http://blog.htmm.hu/link/?id=8010 db komment.blog2017-05-13 23:00:58Megjelenítve: 2150
 
Sok minden történt már. Én emg basztam blogot írni, de majd most. De most csak egy kicsit.

Új szerva van több és gyorsabb CPU-k meg minden. A régivel leginkább az volt a baj, hogy mostanában nem igazán volt megbízható, plusz 2005-ben lett felépítve és a rendszeres apt-get update sem okoz olyat, hogy hirtelen az egész architektúra modernebb lesz.
Meg terveim szerint lesz megint blog. Meg új felület. Meg minden. Csak jussak el odáig (jajj).

Szolgálati közlemény: az email küldés link a bal oldalon nem annyira működik. Használd a hátéemem kukac hátéemem pont hu email címet.
http://blog.htmm.hu/link/?id=8000 db komment.