pigtúra2012-03-27 23:42:33Megjelenítve: 9710
 
Azért a BKV is perverz a maga módján. Most nem arra gondolok, hogy baszogatnak az ellenőrök, hanem a honlapjukon, a felső részen lévő híreknél lévő képre. Egészen pontosan erre:

Faszos bagoly

Ez a bagoly bizony egy hím, méghozzá szerintem alfahím.
http://blog.htmm.hu/link/?id=7461 db komment.idegesít2012-03-12 21:39:15Megjelenítve: 14779
 
Rájöttem, hogy amíg frissül az Apache nem tudok blogot írni. Nahát!

Mai menü: hogyan szívasd magad, advanced verzió, Hunglish edition.
Hozzávalók: egy darab Debiant futtató gép, amit nem akarsz újraindítani (uptime rekord, leánykori nevén: e-penis).
Elkészítés: upgradeld a rendszert, akkor lesz igazán jó, ha kernelt is frissít. Upgrade után szokásos takarítás közben a bejövő netért felelős hálókártya driverét dobd ki a kernelből (rmmod), nem kell az. Legyél bátor, mondván ha használja valami úgy is szól. Sejtheted, nem. Örülj, hogy megtakarítottál 150kB memóriát egészen addig, amíg a stream el nem hallgat. A csendet káromkodással törd meg miközben tapasztalod, hogy nincs net és az előbb kiirtott modult nem lehet a frissítés miatt betölteni, csak reboot után. Jó étvágyat!
http://blog.htmm.hu/link/?id=7454 db komment.idegesít2012-03-01 16:45:26Megjelenítve: 15174
 
Régen volt, de "felejthetetlen". Voltunk Amon Amarth koncerten a Club202-ben. Ez a Wigwam, csak más neve van most. Még amíg Wigwam volt, megfogadtam, hogy soha többet nem megyek vissza, mert szar volt a hangosítás és bunkók is voltak. Új név, hátha új tulaj, új esély. Újra csalódás. A hangosítás szar továbbra is. De annyira, hogy nagyon sokszor nem tudtuk megmondani, hogy melyik számot játsszák éppen, mert gyakorlatilag csak zaj volt. Persze ott volt a zenekar, meg volt hangerő, de ezt igazából úgy is meg lehet oldani, hogy a zenekar éppen aszfaltot tör légkalapáccsal.
Befelé menet elvették a flakon csapvizet az őrök. Jó, ez a szabály, szó nélkül odaadtam. Majd gondoltam veszek 150-ért egy üveg 50 forintos ásványvizet a hazaútra és mindenki boldog lesz. Vége volt a koncertnek, akkor kiderült, hogy nincs is rendes méretű ásványvíz, csak kis üveges. Azzal meg sokra megyek. Gondoltam erről megemlékezem a vásárlók könyvébe, végül is ezért van. Majd ír a tulaj egy levelet, hogy mennyire sajnálja és az ügy ezzel le van tudva. Persze, hogy nem így lett. A vásárlók könyve nem volt kitéve, külön kérni kellett. Aztán egy tollat is kellett kérni hozzá. Meg még egyet, mert az első nem fogott. (Elvileg jó tollal együtt kell olyan helyen lennie, ahol elérhető és nem kell kérni.) Leírtam, hogy vagy áruljanak ásványvizet, vagy hagyják, hogy berakjam a ruhatárba. Majd válaszolnak (30 napon belül kötelesek), sajnálják, kész - gondoltam. De nem sikerült válaszolni. Megkérdeztem az illetékes fogyasztóvédelmi szervet erről. Ugyan azon a héten jött a fogyasztóvédelem levele, meg a Club202 válasza is, igaz ez utóbbi jóval határidő után. Igazából a levél kinézetén is éreztem, hogy menjek a picsába. Úgy kezdődött, hogy "Tisztelt ......". Igen, pontpontpont. Gondolom írt annak a fasznak levelet, akinek a nevét sem tudja a tulajdonos. Később a pontokra azért ráírta a nevemet. A levélből megtudhattam, hogy tilos ételt és italt bevinni, benne van a házirendben. Jó, én le is adtam a flakont. Szerintük tájékoztattak a biztonsági őrök, hogy koncert után visszakérhetem, szerintem ez nem történt meg. Arról nem is beszélve, hogy a "bekúrjuk a sarokba a többi közé" mozdulatsor után mit szólt volna az őr, ha visszakérem. Főleg koncert után, amikor már ott sem voltak. Írták azt is, hogy a pultnál ki volt írva, hogy mit árulnak, és miért nem azt kértem. Nyilván, miközben megyek be, odalátok a jó messze lévő pultba, elolvasom jegykezelés és táska átvizsgálás között az árlapot, amit persze onnan látok is, és azt az információt feldolgozva lépek be. Igen, ez életszerű.
Elvileg a figyasztóvédelem még vizsgálatot folytat ellenük, mert nem szabályosan kezelték a vásárlók könyvét. Én írásban kértem őket, hogy a vizsgálat eredményét küldjék el. Ha tényleg elküldik, majd kiteszem ide is.
Tehát ide se megyek többet. Remélem csődbe mennek hamar és egy normális tulajdonos veszi át az üzemeltetést.
http://blog.htmm.hu/link/?id=7440 db komment.