blog2011-09-22 22:48:55Megjelenítve: 2683
 
Mikor azon gondolkozom, hogy mit írjak, csak elég körülnézni.
Sétálgatunk a boltban, bejön egy cigány. Elkezdni enni a kitett szilvát. Persze ezért senki sem szól neki. A biztonsági őr is csak elsétált mellettük. A kedves vásárló azután az eladót is megkínálta szilvával. Rendes, nem?
Jövök este haza, várok a kedvenc kereszteződésemben, hogy zöldre váltson a lámpa, a szembe sávba bekanyarodik egy autó, a vezetője csak úgy spontán kiszól: "Kurva anyád!" Ennek is jól átjöhetett az autó mentes nap és a critical mass...
http://blog.htmm.hu/link/?id=7312 db komment.blog2011-09-09 15:13:57Megjelenítve: 3703
 
Érdekes ez a DHL. Valahogy úgy hirdetik magukat, hogy a világ vezető légiexpressz szolgáltatója, de szerintem simán csak hülyék. Azt nem tudom, hogy a leghülyébbek-e.

atvetli elismerveny

Elsőnek ezt láttam meg. De jó, ezek még pénzt is adtak vissza. De aztán kiderült, hogy ezt be kellett fizetni, nem visszaadták, csak ez a bizonylat róla. Mondjuk ebből van 3 példány is. A csomagot nem én vettem át, de a futár többször visszajött, mert elfelejtett valamit aláiratni. A csomagot anyukám vette át, ő rendes volt, aláírta többször is neki ezt a papírt, én mondjuk egyszer sem tettem volna meg.
Még a szállítás előtt küldtek egy e-mailt. Ja, nem, előtte felhívtak, hogy mi az e-mail címem. Szóval az után küldtek egy levelet, ahol a fuvarlevélszámot, amire hivatkoznom kell elfelejtették kitölteni (de legalább jó színes volt). Volt csatolva egy scanelt számla, legalább is egy része. Mondjuk ami megvolt, abban sem volt köszönet, mert kb 3 dpi volt a felbontás, elolvasni meg majdnem lehetetlen volt. Ez alapján kellett nyilatkoznom, hogy mennyit fizettem. Ezt megtettem, utána az áfát mondjuk nem ez alapján (és nem is a számla alapján) számítottak, gondolom a hasukra ütöttek. Arról nem is beszélve, hogy az eredeti vámfizetési bizonylat sem jött meg, pedig már a 2 hét bőven eltelt. Most már értem, hogy miért lehetett UPS és DHL között választani, és miért a DHL az olcsóbb.
http://blog.htmm.hu/link/?id=7300 db komment.