blog2011-02-28 20:38:24Megjelenítve: 2236
 
Egyébként remek érzés több mint két évvel lésőbb visszamenni úgy a volt munkahelyemre, hogy majdnem mindenki örül annak, hogy megérkeztem. (Nem, nem dolgozom újra ott, csak besegítettem.)
http://blog.htmm.hu/link/?id=7020 db komment.blog2011-02-24 00:06:08Megjelenítve: 2355
 
Még a hét végén volt, hogy Lüpi írt egy SMS-t. Aludtam még, mikor megjött az üzenet, felébredtem rá, nagyjából agyat ért, aztán visszaaludtam. Azt álmodtam, hogy nem egy, hanem három új SMS volt, el is olvastam őket. Mikor felébredtem már nem találtam, csak az igazit. Hívhattam fel az álombéli küldőket (akik egyébként valós személyek), hogy tényleg küldtek-e nekem valamit, és talán fáradtan kitöröltem. Nem küldtek semmit.
http://blog.htmm.hu/link/?id=7011 db komment.blog2011-02-13 14:14:31Megjelenítve: 2642
 
...és én még azt hittem, hogy több időm lesz, ha nem kell már tanulnom. És mint kiderült, hinni a templomban kell.

Hinni a templomban kell... Fura vallás az, amikor egy épületben hisznek.
http://blog.htmm.hu/link/?id=7000 db komment.szozat2011-02-04 16:29:28Megjelenítve: 10284
 
15 éves korom óta írok regényeket, a mai napig is és remélem mindvégig ezt az élettől kapott tehetséget szeretném felhasználni írásaim során.

A fenti idézet egy Jeanette Chere álnevű, magát írónak nevező nőtől származik, egészen pontosan a bemutatkozó leveléből. Őt egyébként Duláné Zsíros Zsanettnek hívják. Elvileg egy romantikus (vagy nem tudom milyen) regénye jelent meg, minden esetre én könnyesre röhögtem magamat már az ismertetőnél is.

Raneswuod, II.Hendrik uralkodása idején játszódik a történet.

Gondolhatunk, például arra mit érezhetnek azok a személyek, akik egy borzasztó tragédia során vagy más okból elvesztették születendő gyermeküket vagy szeretet családtagjaikat. A könyvemben is erre épül egy rész mikor a mellékszereplő Lady Veronikának hallva jön világra várva várt örököse.

Szerencsére én is hallva jöttem világra, minden esetre itt jegyezném meg, hogy az idézeteket egy az egyben (vágólappal) másolom a szerző weboldaláról.

Lady Veronika is így cselekedet.

Kiderül a titok, és ha igen hogyan és milyen izgalmas fordulópontok fogják ezt követni. És ha igen, hogyan és milyen áron derül ki a sok év elteltével elkövetett turpisság?

Szerintem kedvcsinálónak elég ennyi, a többit olvassátok el a www.aremenyszerelmesei.co.cc-n és röhögjetek!
http://blog.htmm.hu/link/?id=6995 db komment.