blog2010-12-22 21:54:13Megjelenítve: 2501
 
Miért van az, hogy a legtöbb ügyfélszolgálatos csak akkor csinál valamit, ha érezteted vele, hogy nem áll túl jól szellemileg?
Leveleztem a Megafone üszivel, hogy szeretném megváltoztatni a regelt mailcímem, mert a régi megszűnik. Az adatmódosításnál nem lehet módosítani, nosza levél az ügyfélszolgálatnak:


Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet egy Megafone fiókhoz tartozó e-mail címet változtatni.
(Itt még leírtam, hogy mit miről szeretnék változtatni.


A megafone.hu oldal adminisztrációs felületén lehet módosítani az elérhetőséget.
Üdvözlettel:
Bányai Olivér
Externet ÜgyfélszolgálatA megafone.hu oldalra belépve az adataim menüpontra kattintok, ott látom a regsiztrációkor megadott címet. Az adataimat -mint például a postai cím- tudom módosítani, de az email cím az nem form input mező, hanem sima szöveg (csak úgy, mint a felhasználó név és a telefonszámok). Van valami másik adminisztrációs felület, amit nem találtam meg?


A regisztrációkor felhasznált email cím nem megváltoztatható a honlapon keresztül.
Tisztelettel,
Forgács Mihály,
Externet Telekommunikációs és Internetszolgáltató Nyrt.Nahát. Akkor már is ott tartunk, ahonnan indultunk...


Azt észrevettem. A legelső levelemben -gondolom a válasz előtt azt is elolvasta- jeleztem, hogy szeretném megváltoztatni az e-mail címet. Azt láttam, hogy belépés után az adataim menüpontban nem tudom megváltoztatni, ez mindössze az Ön kollégájának a figyelmét kerülte el. Ha ott tudtam volna címet változtatni, akkor nyilván nem írtam volna Önöknek levelet.
Tehát továbbra is kérem Önt, hogy a legelső levelemben kért módosítást szíveskedjen végrehajtani!Csodák csodájára ez után érdemi kommunikáció kezdődött és igéretet kaptam rá, hogy fog valami történni. Mondjuk ennek már 10 napja és nem történt semmi. Miért nem vagyok meglepve?
http://blog.htmm.hu/link/?id=6913 db komment.idegesít2010-12-15 20:41:24Megjelenítve: 15659
 
A kötekedős vénasszonyokat rendeleti úton kellene betiltani. Vagy legalább eliminálni a postást, amelyik a nyugdíjukat viszi.
Ma egyébként sem volt egy jó napom, fáradtság és szar kedv alap. Hogy örüljek, a hó miatt biciklivel sem mertem menni.
Az éhesség azért csak beköszöntött, el kellett menni kajáért a pékségbe. Gondoltam a kabát marad a fogason, mert a hideg egy kicsit meg szokott nyugtatni. (Kb -1 C és hóesés lehetett.) Ez úgy tűnt, hogy be is válik, csak aztán beértem a pékségbe. Két öreg asszony volt mögöttem a sorban. Az egyik:
-Nem fázik, fiatalember? (Na, már ezért a kérdésért jár az NCH.)
-Nem, teljesen jó idő van. (Nem volt szabadott elküldeni a picsába, mert akkor tényleg elborult volna az agyam teljesen.)
-Az édesanyja tudja, hogy így jár?
-Igen. (Anyád.)
-Nagyon szomorú. Mit szólna, ha most látná magát?
-Kiröhögne, hogy már megint belém kötöttek.
Nem, nem vette a lapot. Elkezdett tapogatni, hogy fázom-e. Erre a semmiből előlépett egy másik és az is. Hát faszom. Ha nem a pékségben lettünk volna tényleg lecsaptam volna őket, csak nem akartam az eladóval kicseszni, mert ő tényleg normális.
Jó, ezen túltettem magamat. Kicsit később megyek Demikoba (számtech bolt), egyszer csak hallom, hogy egy másik vénasszony legalább 3 méter távolságból rikácsol:
-NEEEMFÁÁÁZÍÍÍK!
De ezt úgy, hogy közben ment előre, mintha akciós lenne a parizer, rám se nézett és mintha semmi nem történt volna ment tovább. Mondom én, hogy be kell ezeket tiltani!
http://blog.htmm.hu/link/?id=6900 db komment.blog2010-12-13 21:13:46Megjelenítve: 3119
 
Úgy tűnik, a Globus is feltalálta a Büfidús Eszenziszt. Igaz nem annyira gusztustalanul csinálják, mint a Danone, de a lényeg ugyan az. Fognak egy anyagot, és megpróbálják úgy beállítani, mintha annak a jelenlététől sokkal jobb lenne az ő termékük, sőt, a másikban akár nincs is ilyen. Ez igaz is a Danone-ra. Az ő joghurtjaikban is ugyan az van mint a többiben, csak pepitában. A Globus a likopin nevű anyagot emeli ki a ketchupja hátulján. Ezzel próbálnak olyan hatást kelteni, mintha az ő általuk gyártott termék egészségesebb lenne, mint a többi, pedig nem ezen múlik. Likopin például minden normális ketchupban van bőven, csak a többi gyártó nem írta rá a címkére ezt a hozzáértők számára triviális dolgot.
Szerintem ahogy egyre inkább divatos lesz az egészséges étkezés, egyre többen fogják ezt csinálni. Ezzel párhuzamosan viszont továbbra sem divat gondolkodni, úgyhogy ez a marketingfogás be is fog jönni.
http://blog.htmm.hu/link/?id=6894 db komment.blog2010-12-09 21:01:14Megjelenítve: 2984
 
Az azért durva, amikor a felhasználó összekeveri a Start menüt a Firefox-szal.
http://blog.htmm.hu/link/?id=6880 db komment.blog2010-12-05 09:55:51Megjelenítve: 3284
 
Válaszolt az Alba Volán a panaszra:
A bejelentését köszönöm, természetesen a gépkocsivezetővel beszélünk és felhívjuk a figyelmét, hogy a továbbiakban a KRESZ előírásai szerint közlekedjen az autóbusszal.

A történtekért elnézését kérem, és remélem hogy ehhez hasonló eset a nem fordul elő a jövőben.

Most is úgy érzem, mintha a falnak beszélnék és az ügyfélelhárító válaszlevél automatikusan jönne.
http://blog.htmm.hu/link/?id=6870 db komment.