blog2008-11-26 23:32:16Megjelenítve: 2838
 
Csak a szokásos: a neten kifizetett pizza árát kérte a futár, az Externet automatája meg elfelejtette az emailhez csatolni a szerződést.
Mindkettő ma történt. De én már meg sem lepődök. Gazdasági válságot csináltak van. Már az emailmellékleten is spórolnak, miközben duplaárú pizzát etetnének. Fölösleges ezt az idegesít kategóriába tenni...
http://blog.htmm.hu/link/?id=5112 db komment.blog2008-11-17 23:49:04Megjelenítve: 3230
 
Az mennyire gáz, hogy poénból kijelented az ásványvizet szemlélve a főnöködnek, hogy "dejó, vodka", majd egy perccel később úgy töltöd az ásványvizet, mintha sör lenne?
http://blog.htmm.hu/link/?id=5102 db komment.szozat2008-11-14 18:17:36Megjelenítve: 11603
 
Ezek az abrak abban hasonlitanak, hogy mindegyik kulonbozik a masiktol.
http://blog.htmm.hu/link/?id=5090 db komment.szozat2008-11-13 11:51:24Megjelenítve: 11629
 
-Kérhetek egy aranyosat?
-Attól függ...
-Megadnád a telefonszámomat?
http://blog.htmm.hu/link/?id=5080 db komment.idegesít2008-11-10 14:40:14Megjelenítve: 17537
 
Az a jó, hogyha odamegyek valahova, akkor ott valami gebasz tuti fog történni. Ez felettéb remek pl, ha az ember szervíztevékenységet (is) folytat.
De most nem javítani mentem, hanem inni. Szegeden az Egri borozóba. A pultnál egy picsa, akire sokmindent lehet mondani, de azt nem, hogy józan rögtön megtalált. Vegyek neki egy üveg pálinkát. Volt vele valami kecskeszakállas entitás is, az is olyan okos volt mint egy hógolyó. Szóval jól megértették egymást, kértek pálinkát. Nem kaptak.
Igazából ezen még nem lepődtem meg, egy kocsmában előfordulnak részegek. Akkor lepődtem meg, mikor ez a picsa megjelent az asztalunknál és elvitte a félig megivott Hubit. Utánakiabáltunk, hogy még van ám benne, de valamit motyogott csak. Biztos kellett neki a pultoskoktélhoz.
Jó, de akkor kéne még fogyasztani (a Hubi nem az enyém volt, de a sör, ami viszont igen, nah az elfogyott). Odamegyek a pulthoz és közlik, hogy mindjárt zárnak, nincs kiszolgálás.
-És azzal a feles Hubival mi lesz, amit az előbb elvittetek?
-Mi?

-A kolléganőd elvitt egy poharat ami még félig volt.
-Hát ezzel nem tudok mit csinálni, nem én voltam.
-Azt észrevettem. De nálatok dolgozik, nem?
-Hátőő...de. Elnézést kérek.
-Jó, de attól nem lesz Hubi...
-Mért, ha adok egy másikat, attól jobb lesz?
-Hát attól például igen.

Persze ez a beszélgetés nem zajlott ilyen gördülékenyen. Minden mondat után fél-egy perc várakozás következett, hogy érezzem, hogy én igazából le vagyok szarva. Addig a leltárt irogatta. Csak beleköptem a levesbe, hogy nem mentem el a pulttól. Közben a lopós csaj a háttérből figyelt. Mikor megkaptam a piát, a többi vendég elkezdte kicsit oltani, de nem maradtam ott röhögni.
Még ott megkaptam a pultostól, hogy én vagyok a bunkó, mert nem értettem a poént. Szerintem meg ők hülyék, de hülyékkel nem álltam neki erről vitatkozni. Nem sokkal később a csaj jött az asztalunkhoz lebaszni, hogy miért reklamáltunk. Annyira tiszta volt a tekintete, hogy mind a négy sarkát egyszerre tudta nézni az asztalnak és kicsit izzadt is. Épületes látvány volt.

Másnap a Budapest Sportarénába mentünk. Puccos hely, csak ülve lehet meccset nézni és nem is olcsó. Persze mivel ülsz, így a jegyed adott helyre szól. Kivéve persze, ha a helyedre tesznek egy TV stábot. Akkor menj az információhoz, ott alkoholos filctollal ráírják a jegyre az új számot és mire visszaérsz rég elkezdődik a meccs. Visszafelé még megálltam kicsit a TVsek mellett és kellő hangerővel elmondtam, hogy mit gondolok annak az anyukájának a foglalkozásáról (a szagát is ecseteltem), aki ezt kitalálta. A TVben ezt úgy kommentálták, hogy "közben érkeznek az ideges szurkolók, mert a mi helyünket is eladták véletlenül". Persze, jobb, ha ilyenkor beszélnek, mert addig sem hallatszanak be a vulgáris kifejezések.
Az első szünetben írtam fogalmazást a vásárlók könyvébe. Kíváncsi leszek a válaszra...
http://blog.htmm.hu/link/?id=5079 db komment.szozat2008-11-10 14:00:30Megjelenítve: 11772
 
-Kinyitom az ablakot, szólj, ha fázol.
-Jó, majd dobok egy kivételt.
-Ezzel óvatosan, mert ha nem kezeljük le, meghalsz.

-Hú, de rossz helyen van a laptopod! Bele fogok véletlenül rúgni és akkor lesz ám rajta Gnome!

-Hány magos a laptopod?
-??? 2.
-...mert nagymamám almafája 1500 magos.
http://blog.htmm.hu/link/?id=5060 db komment.szozat2008-11-04 22:03:58Megjelenítve: 11731
 
Üres, mint a konzervdoboz Etiópiában.

Igen, fáradt vagyok.
http://blog.htmm.hu/link/?id=5050 db komment.idegesít2008-11-02 21:50:04Megjelenítve: 17001
 
Aki tanul az hülye. Aki nem tanul, az az is marad. Inkább elmegyek egy kocsmába idült alkoholistának, az sokkal jobb mint tanulni és dolgozni. Legalább hamar megdöglök az alkoholtól és nem fogok szenvedni az öregkori betegségektől.
Nézzük a hét programját: mestint házi, intelligens rendszerek projekt, rendszerfejlesztés projekt, cisco vizsgák (valami 12). Jah, mondtam már, hogy a hét gyakorlatilag szerdáig tart? Utána már megyek Szegedre, nem igazán van lehetőség ezekkel foglalkozni. Mindemellett napi 12 órát dolgozom. Kéne valami istenfasza, amitől megállna az idő, vagy legalább is 48 óra lenne egy délután. De legalább nem vagyok fáradt. 3 hete nem aludtam normálisan, mert nem volt idő rá. Legalább pihenten állok neki ennek a hétnek... Érzem, remek kudtacokkal kecsegtet.
Súlyosbításképp már most olyan vagyok, mint egy hisztis picsa, legalább is a post eddigi része alapján.
Azért történt ma jó dolog is - legalább is az elején. Szüleim házassági évfordulója. Utána volt egy szar meccs, ez után meg mentünk akváriumot venni a teknősnek. Találtunk egy egészen jót nem (de) túl drágán. Jó, kell hozzá melegítő, szűrő, stb. Az is meglett. Jah, meg kavics is. Sejted már mi történt?
Akvárium a helyére került, az aljára a kavicsok, bele víz. Kicsit a víz zavarossá vált, mert a kavicsokat nem mostam el előtte. Jó, vízcsere. Nem sokkal később Lüpi szólt, hogy melléöntöttem kicsit a vizet. Mikor kérdeztem, hogy mennyire csak egy hatzározatlan "Öööö" volt a válasz. Úszott a fél előszoba. Az a kibaszott akvárium lyukas és nem csöpög belőle a víz mert folyik. Persze felmosás, mericskézés. Jött a macska is, szegény kapott kicsit az idegességből, de miután visszahívtuk megbékélt.
Remek hét lesz. Szopjon láncfűrészfaszú menyét aki ezt kitalálta.
http://blog.htmm.hu/link/?id=5046 db komment.blog2008-11-01 01:11:08Megjelenítve: 3599
 
Ne fogd egy kezedben a ropit és a stylust egyszerre, mert tapasztalni fogod, hogy a ropi hideg és nem lehet megrágni.
Végül nem fogyasztottam el mégsem a tollat...
http://blog.htmm.hu/link/?id=5031 db komment.