szozat2008-10-29 18:21:10Megjelenítve: 10894
 
"Én voltam katona... Hatszor kaptam trippert."
http://blog.htmm.hu/link/?id=5020 db komment.blog2008-10-27 22:22:55Megjelenítve: 3000
 
Jééé, szia blog!
Mire újra elérhetővé vált szegény, addigra elfelejtettem, mit akartam írni.
http://blog.htmm.hu/link/?id=5010 db komment.blog2008-10-14 00:36:06Megjelenítve: 2961
 
Már rég aludnom kellene, ehelyett tanultam. Remek miőségű tananyagból. Amikor a számok utánról éppen nem maradt le a mértékegység, akkor sokszor rossz. Magyartalan és igénytelen és akár 60MB egy 20-30 diából álló prezentáció. Azért jó, mert kézzel rajzolt dolgok vannak lefényképezve és tök jól olvasható. A magyarázószöveg meg rögtön ez után következik és ellentmond a fotózott rajznak.

De történt más is ám! Takarították a bringautat. De úgy ám, hogy ne legyen benne köszönet.A Székom KFA-148 rendszámú autója az. Mikor az autón megfigyelhető jómunkásenba felfigyelt arra, hogy éppen a harmadik képet csinálom megkérdezte:
"Ez melyik újságba lesz?"
Nem tudom, honnan gondolta, hogy újság. Biztos a telefonomat összetévesztette valami profi fényképezővel. Végül is tök nagy a hasonlóság, néha én is egy fényképezőt tartok a fülemhez, de sosem szól bele senki. Mindegy, mondtam neki, hogy nem. Utána megkérdezte, hogy mégis hova álljon. Mondtam, hogy nekem mindegy, de nem ide kellene, mert kicsit sem szabálytalan. Kérdezte, hogy akkor hogy dolgozzon. Mondtam, hogy ez engem kevéssé érdekel. A munkahelyemen sem az érdekli a felhasználót, hogy hogyan dolgozom, hanem az, hogy van-e eredmény. A hogyan érdekelje a főnököt, azért főnök. Ha eltorlaszolom dobozokkal a poroltót, akkor tök jogosan szól a tűzvédelmi felelős (ilyen mondjuk még nem volt) és nem azt kérdezem, hogy dehát hogy dolgozzak. Nem értette meg mire célzok. Próbáltam neki megmutogatni a sárga villogót az autója tetején, célozgattam rá, hogy mire való, de csak addig jutott el, hogy megerősítette, hogy tényleg ott van. Közben előkerült a másik is, de nem szólt semmit.
-Nah, te is biztos lottón nyerted az eszed.
-Lehet. De az is biztos, hogy még így is több van, mint nektek összesen.
Majd pedig haladtam dolgozni, ők meg mondtak valamit, de mint az előbb rájöttem az érvek nem érnek agyat, biztos a fejükben is falevél van. így nem érdemes velük beszélgetni, a kiröhögést meg az előbb már megoldottam.
http://blog.htmm.hu/link/?id=5003 db komment.idegesít2008-10-08 00:41:56Megjelenítve: 16533
 
Hétvégén voltunk koncerten Avalonban. Fél kettőkor indul Avalon busz a határ faszáról a belváros felé. A koncertnek 7 perccel később lett vége, persze a busz nem várta meg. Mikor szóvá tettem jobb híján a ruhatárosoknak ezt, kicsit fintorogtak. Mondjuk én meg nem voltam túl kedves, dehát ők voltak a balfaszok. Elmagyarázták, hogy honnan indul az éjszakai busz. Mondták, hogy a végén a megálló balra van, persze jobbra volt. Jön a busz. A tömbjegyre rá van írva, hogy éjszakaira nem érvényes. Kérdezem a sofőrt, a válasz: nincs jegy. Hát, akkor jó. A buszról az Örsön lebasztak minket, mondván sétáljunk 100 métert és szálljunk vissza ugyan arra a számú járatra. A sofőr azon sem tudta, hogy hogyan kell ejgyet venni és egyáltalán hogyan működik ez. Csak annyit mondott, hogyha a tömbjegyre rá van írva, hogy nem érvényes, akkor nem érvényes. Szövegértésből jeles.
Így legalább ingyen volt.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4992 db komment.