szozat2008-08-28 23:37:01Megjelenítve: 11275
 
Az mennyire gáz, ha hektoliter helyett azt olvasod, hogy helikopter és utána még ki is osztod a többieket a helikopterrel kapcsolatban?
Szerintem annyira nem, mint mikor a perfekt szó helyett a perverz szót írod le.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4902 db komment.blog2008-08-26 21:14:20Megjelenítve: 2955
 
Az szerintem ciki, ha árajánlatkéréskor közli egy internet szolgáltató, hogy "egyébként az elmúlt egy hétben nem olvastuk el az e-mailjeinket".
Pedig régen szerettem őket...
http://blog.htmm.hu/link/?id=4890 db komment.idegesít2008-08-25 22:48:34Megjelenítve: 16447
 
A kezdő felhasználók között előfordul, hogy félnek a neten rendelni, mert hátha félrekattintanak és fizethetnek a semmiért.
Erre a problémára kínál megoldást a Netpincér és az Isolabella pizzéria. Kattintgatni lehet, de enni nem, Fogyókúrához is ideális. A rendszer a következőképpen működik: megrendeled a pizzád és nem kapod meg. Elmés, nem?
Pár éve már jártam velük hasonlóan. Akkor felhívtam a Netpincér diszpécserét és cserébe egy hét múlva kaptam egy ingyen pizzát. Utána átszoktam a Tóváros Pizzériára, mert náluk sokszor 30-40 perc alatt kiér a kaja. A Netpincéren meg nem lehetett mástól rendelni, így hagytam őket.
Nem régen újra eszembe jutott, hátha megoldották a problémát, ami nagyon komoly volt: nem nézte senki az emailokat, a zaj lejátszása új üzenet érkezésekor című featuret meg még biztos nem találták fel. Azóta gondoltam igen, de erre végül is nem kaptam választ. Miután most is eltelt a rendeléstől számítva két óra, felhívtam őket. Megtudtam, hogy telefonhívást kaptak a Netpincér automatájától, ott nem tudták meg, hogy hova, és azt sem, hogy mit rendeltem. Mondta, hogy ezután megnyomta az egyes gombot, ami a rendelés visszaigazolását jelenti. És ezzel a művelet befejezettnek volt tekintve, a rendelés visszaigazolva. Nem volt ezzel kapcsolatban hiányérzete... Mondtam, hogy akkor hagyjuk a francba, már nem kell. Pedig ígérték, hogy fél órán belül kihozzák. Hülye voltam, mert azt kellett volna mondani, hogy hozzák, de ha letelik a fél óra, akkor a pizza ingyen van. Majd legközelebb, ha nem leszek éhes...
Ezután felhívtam a Netpincér ügyfélszolgálatát is. Ott miután megmondtam, hogy ki vagyok és honnan rendeltem két másodperc múlva megtudtam, hogy mit rendeltem. Sajnálták, de ingyen pizza most szerintem nem lesz. Ezt meg én sajnálom.
Szóval ha gyakorolni akarod a kettintgatást, vagy egy jó fogyókúrás kaját keresel, akkor rendelj a Netpincéren keresztül az Isolabellától! Garantáltan lefogysz. Jobb, mint a Norbi update. Mondjuk ezt a rendszert a helyében én inkább Norbi disconnectnek vagy Norbi offline -nak nevezném el. Vagy pre-alfa verziónak.
Gondoltam, hogy nem a Netpincér a hülye. Akkor már rég éhenhaltak volna ők is. Ment rajtuk keresztül a rendelés a Tóváros pizzériába és 55 perc múlva jött a pizza. Azért ilyen sokára, mert eltévedt a futár.
Nekik sikerült. Érdekes. Szóval ha enni akarsz, akkor inkább innen rendelj.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4882 db komment.blog2008-08-22 10:57:56Megjelenítve: 3051
 
Az előbb írtam egyébként egy hosszú post, de elveszett. Tényleg itt az ideje új motort írni...
Már sok mindenről nem írtam. Például voltunk Kecskeméten a repülőnapon. Voltak repülők, 70 éves jubileum, meg minden. A magyar katonai repülés 70 éves, ezt ünnepelték a repülőnapon. Ehhez képest nagyon gyenge lett szerintem, a tavalyi sokkal jobban tetszett.
A bemutatók közül a franciák és a Turkish Stars magasan kiemelkedett, az egyéni repülések nekem csalódások voltak. A statikus sor jobban tetszett, mint egy évvel ezelőtt, igaz kevesebb gépben ültünk. Volt helyette ilyen giroszkóp-szerűség, ahol megtudtuk, hogy dagadt vagyok.
Ha már 70 éves a magyar katonai repülés, sokkal több magyar repülőt kellett volna látni. Kár érte...
http://blog.htmm.hu/link/?id=4875 db komment.blog2008-08-22 10:20:24Megjelenítve: 2884
 
Megvan az első magyar arany! ;]
http://blog.htmm.hu/link/?id=4860 db komment.blog2008-08-19 20:37:46Megjelenítve: 3094
 
Tudom, írjak már...
Elkészült a PDA javítása, voltunk repülőnapon. Mindez a reklám után talán holnap.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4850 db komment.idegesít2008-08-15 22:36:18Megjelenítve: 16517
 
Nem lehet már lassan normálisan vásárolni. A teszkóban eddig azért lehetett jó cuccokat is venni, de úgy tűnik, ez megáltozni látszik.
Nincsen magyar gyártású füzet. Van persze kínai. Kínai! Mert az olyan geci közel van, hogy még a papírt is szállítani kell. Mert Magyarországon nincs papírgyár ám.
Nah nem mintha máshol olyan egyszerű lenne, de legalább lehet. Csak válogatni kell. Sikerült. Drágább volt. Megérte.
Vásárolj te is magyar cuccokat, mert éhendöglesz, vagy pedig éhendöglés előtt a szar cuccok okozta ártalmak miatt patkolsz el. Akkor legalább éhen nem döglesz...
http://blog.htmm.hu/link/?id=4842 db komment.blog2008-08-10 22:46:28Megjelenítve: 3283
 
Köszönöm annak a bringásnak a segítséget, aki tegnap a Margit híd lezárásánal ajánlott alternatív útvonalat a Délibe.
Jó érzés az ilyen. És Pesten eddig még ilyet nem tapasztaltam.
Ragmeg.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4830 db komment.blog2008-08-04 22:26:46Megjelenítve: 3443
 
Kungyalu... Egy kis eldugott falu az Alfold kozepen. 300 lakosaval akar nevezhetnem a csend es nyugalom otthonanak. Itt lakik nagymamam.
Vincent pl Kunszentre szokott jarni, az innen par kilometerre van. Az itt "a varos".
De ma nem arra indultunk. A program nemi biciklizes volt. Google Mapson remek felbontasban figyelheto meg a falu es a kornyeke, de mi most a Koros gatjara figyeltunk. Azon tekertunk. A Nagy Magyar Ronasagban. Hatalmas teruleten csak mi voltunk, a legkzelebbi emberi letforma a traktoros volt. Ozek is voltak, boven. Volt, amelyik ket meterre futott el tolunk. A gat nagy resze jol jarhato volt, igaz a kezunk szetrazodott a nem olyan apro zuzottkotol. A bringa napi szamlaloja a vegen tobb, mint 40 km-t mutatott. Tejertunk nyugalomban, szep tajakon, folyoparton, gaton. Szep, es megnyugtato.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4820 db komment.