idegesít2008-06-29 23:00:44Megjelenítve: 16482
 
Mint ma este megtudtam, a logika vizsga nem kedden délután lesz, hanem holnap reggel tízkor.
Kicsit elnéztem az ETR-t.
Tehát vége a vizsgaidőszaknak.
Éljen.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4660 db komment.pigtúra2008-06-22 21:33:08Megjelenítve: 15104
 
Szeged, a Bolyai előtt, pad.

szexualiss

Megnézném azt az emberszabásút, aki ilyet ír egy pad ülőlapjára...
http://blog.htmm.hu/link/?id=4651 db komment.idegesít2008-06-19 20:07:53Megjelenítve: 16608
 
Eddig sem feltételeztem, hogy ilyen mindenféle minisztériumokban, meg állami helyeken hozzáértők vannak, de azt sem gondoltam, hogy hülyébbek, mint egy éticsiga.
Ma megtudtam, hogy az új rendelet szerint levelezősöknek egy félévben maximum 8 hétvégén lehet előadást tartani. Ennek nagyon lehet örülni, ugye. A levelező szakokon nem kötelező bejárni. Aki nem jár be, annak nem mindegy, hogy 14 hétvégén nem megy be, vagy 8-on nem? Aki csak ritkán marad ki, annak is jobb, ha sűrűbben vannak az előadások, mert akkor az anyag kisebb részéről marad csak le.
Így biztos, hogy még több idő marad majd gyakorolni is, ugye. A vizsgaidőszak meg még nagyobb szopás lesz. Órarendkészítőnk szerint biztos valami irodalmár találta ezt ki, mert az olyan, hogy elolvasod aztán pofázol róla. Igaz a bölcsész szaknak nincs is semmi értelme. Hamburgert anélkül is lehet eladni.
Tehát 8 hétvége. Lehet, hogy így este kilencig lesz óra, persze reggel héttől. A végén sok értelme lesz, az biztos. De talán még mindíg jobb lesz, mintha nem is lenne. Úgy is hamarosan betiltják az oktatást, vagy cigányokat integrálnak (nem, nem integráljellel, hanem bebasszák őket közénk), ha így haladunk. Majd egyetemen is lesz írás óra, az általános iskolában meg elég lesz, ha nem ölik meg, középiskolában meg nem erőszakolják meg (vagy mindkettő, a sorrend tetszőleges) a tanerőket.
Éljen. Kár, hogy apátok nem szereti jobban az anális szexet...
http://blog.htmm.hu/link/?id=4640 db komment.blog2008-06-16 14:25:04Megjelenítve: 3178
 
Érdekes, hogy néhány bolt hogyan akar megszabadulni a vásárlóktól. Jön a jó idő, mindenki sportfelszerelést vesz. Van a Hervis, a plázában. A biztonsági őrök -akiktől alig lehet kimenni- éppen azon háborogtak, hogy bejött pár vásárló és kipróbálták a labdát. Az őr pofán akarta baszni a kedves vevőt, mert milyen már, hogy labdázik egy sportszerárúházban. Ezzel szemben a Decathlonban mindenki labdázik, a gyerekek össze-vissza rollereznek a kitett mintákkal. Aztán vesz a komplett család egy darab fürdőgatyát. Az egész bolt olyan volt, mint valami nagy játszótér.
Vajon hol volt több vásárló?
http://blog.htmm.hu/link/?id=4630 db komment.idegesít2008-06-10 21:55:23Megjelenítve: 16751
 
Tegnap egyszercsak észrevettem, hogy a karomtól öt percre megjelenik egy tükör. Bekopogok, hogy megkérjem, hogy ugyanmár ne próbáljon meg elütni:
-Légyszíves ne gyere ilyen közel, mert nagyon veszélyes.
-Szerintem nem. És egyébként is lassítottunk - és felhúzta az ablakot.
Egy hülye picsa volt, a rendszáma: KIV-554.

Ma, bicikliúton. Látom, hogy a Depónia autója éppen az út mellett parkol, de nem lóg rá. Meg is jegyeztem magamban, hogy végre kicsit gondolkodnak is. Aztán felfedeztem az autó többi részét is. Az autójuk tényleg nem lógott rá a bringaútra, de a nyitott ajtaja teljes szélességében elfoglalta azt. Nem szálltak éppen ki, az autó tök üres, munkást meg még a környéken sem láttam. Kerülni kicsit nehézkes, mert a bringaút és a járda közötti zöld területen éppen földkupac van, mert túrnak valamit. Ígyhát becsuktam az ajtót -kulúrkörökben úgy szokás-, mert útban volt. Persze azonnal elkezdtek óbégatni: "Ne itt menjél, menj más úton!" Kár, hogy köteles vagyok a bringautat használni. Valaki elszótagolhatná ezeknek is a KRESZt.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4620 db komment.blog2008-06-06 14:09:19Megjelenítve: 4310
 
Bemegyek a boltba, megbeszélem az eladóval, hogy mit akarok, de közben végig az ablakon bámulok kifelé. Az arcára van írva, hogy nem érti.

-Jah, bocs, csak azt nézem, hogy nem akarják e lopni a biciklimet.
-Legközelebb nyugodtan told be, a kollégák is biciklivel járnak!

demiko.hu
http://blog.htmm.hu/link/?id=4613 db komment.szozat2008-06-03 09:38:45Megjelenítve: 11913
 
A: Én már kéz nélkül maszturbálok.
B: Mér, szemmel vered?
htmm: Nem, már kivetette a lengőbordáját.
A: Segítség!
htmm: Neked már nem kell segítség...nincs lengőbordád.
http://blog.htmm.hu/link/?id=4600 db komment.