idegesít2007-02-27 17:05:07Megjelenítve: 18984
 
Kedves szomszéd!
Megkérlek én mostan tetéged, hogy anális abuzatúrának vetsd alá magad a trombitád által, mit akkora hangerővel vagy képes használni arra, hogy fals hangokat generálj vele, hogy már fáj a fejem.
http://blog.htmm.hu/link/?id=2923 db komment.idegesít2007-02-25 00:29:00Megjelenítve: 19065
 
Van egy kis patak (A nevét nem tudom, a térképen Aszalvölgyi Ároknak hívják, de ez patak). Van rajta egy kb 90cm széles híd, a híd előtt nagy lejtő, utána kisebb. Biciklivel lehet itt haladni, mert az út jól belátható és tiszta. Közvetlenül a híd előtt egy kisebb tócsa szokott lenni, de most az sem zavart. Gurultam lefele biciklivel és kicsit lesodródtam a szokásos ívemről. Mikor kezdődött a híd korlátja, éreztem, hogy valami súrolja a fejemet. Dondoltam, belógott egy bokor és nem is foglalkoztam vele. 100m múlva egy fatörzs volt az úton, aztán meg egy kiásott bokor. Gondoltam, visszafelé megnézem.
Így is lett. A bokrot félredobtam, a fatörzsdarabot is. A hídra lépésben mentem fel és figyeltem. Nem, nem bokor lógott be. Az a faág vasból volt. A híd mellett van egy vastagabb cső. Az ilyenekre szoktak betomvasakat hegeszteni, ezekre pedig tesznek egy 3-4 -es laposvasat, hogy ez korlátként funkcionáljon és a szuicid hajlamú hülyegyerekek ne sétáljanak fel rá. Nah, ez a "faág" a laposvasból volt. Ez súrolta a fejemet kb 30-cal. Mikor ezt észrevettem, akkor jöttem rá, hogy mekkora szerencsém van: a híd előtt egy enyhe balos kanyar van, itt sodródtam a szokottnál egy kicsit jobbra. A kanyar kijáratánál kezdődik a híd, itt súrolta a vas a fejemet. A vas pont úgy állt, hogy jobbra, a csőhöz közelebb volt magabban, balra alacsonyabban. Mivel kisodródtam, így pont átfértem alatta. Ha a szokott ívet futom be, valószínűleg beleszállok a patakba. Job híján beledobtam a vasat a vízbe (sajnáltam a patakot a szennyezés miatt, de ha valaki belevérzik, az rosszabb), onnan talán nem hozzák a hülyegyerekek vissza. Minden esetre ha meglátok ilyeneket, amint éppen "csapdákat" állítanak, valószínű belekereülök az újságba súlyos bántalmazás miatt. Nem szeretem, ha megpróbálnak megölni...
(a 20 centis oldaltávolsággal előző BMW-st már nem is említem)
http://blog.htmm.hu/link/?id=2917 db komment.blog2007-02-20 22:53:57Megjelenítve: 4183
 
He szereted a megvető pillantásokat, az olyan nézéseket, amiben benne van a nettől való három havi eltiltás, akkor ez neked való:
Kérj a pénztárnál egy ruhatárjegyet. (Ennek ára amúgy 70Ft.) Mikor a pénztáros már letépte a blokkot, kérj még egyet. Utána közöld, hogy kártyával fizetsz. Rontsd el háromszor a PIN-t.
A hatás garantált... A tapasztalat beszél belőlem...
http://blog.htmm.hu/link/?id=2904 db komment.szozat2007-02-19 13:12:25Megjelenítve: 13046
 
Ne küldd el az üszit melegebb éghajlatra, mert hátha megbántod vele szegényt. Meg neked is rossz lesz, a rózsaszín ködben jól kibasznak veled, a neted kikapcsolják és még csak nem is reklamálhatsz:
Részlet a T-Online ÁSZF-jéből:
Az Előfizető tudomásul veszi, hogy az Előfizetői Szerződés keretében igénybevett Szolgáltatás használata során, különösen pedig a 13.1. pontban meghatározott ügyfélszolgálat igénybevételekor, tartózkodik a zaklató, a közízlést és az emberi méltóságot sértő magatartástól. Amennyiben az Előfizető ezen kötelezettségének nem tesz eleget, a Szolgáltató jogosult az Előfizetőt felszólítani a rendeltetésellenes magatartás azonnali megszüntetésére. Amennyiben az Előfizető a kötelezettségének felszólítás ellenére sem tesz eleget, a Szolgáltató vezető beosztású munkavállalója döntése alapján jogosult a Szolgáltatást szüneteltetni.
Mondom bazmeg, ne káromkodj, tudd, hogy kivel beszélsz!
Egyébként remek dokumentum ez: megfigyelhetőek a tartalomjegyzékben a sor végi négyesek...
http://blog.htmm.hu/link/?id=2895 db komment.blog2007-02-16 14:08:23Megjelenítve: 4371
 
Voltam TO-n igazolásért. TO már nem volt. Pontosabban csak nyitva nem, de az enbaz még ott voltak.
Nekem meg ugye kell igazolás arról, hogy itt rohadtam. Elvileg háromig van levelezős ügyelet, de most nem. Nő jön, mondja, hogy "ez az ajtó már nem fog kinyílni". Ekkor előléptem a tömegből és elmondtam, hogy mizu. Nagy meglepetésemre mondta, hogy kiállítja az igazolást. (Igaz azt is elmondtam előtte, hogy postán nem hajlandóak a kollégái küldeni, meg a mailjaimra sem válaszolnak.)
Ekkor elindultunk egy másik irodába: nő, én, 10 enba, akik még akartak valamit. Nekem (megy egy csoptársnak) megcsinálta az igazolást, és mondta, hogy csukjam be az ajtót. Az ajtót kivette a kezemből egy csaj. Neki tegnap mondták, hogy ma jöjjön 13-14 között. Csak a TO 13-ig van nyitva. A csaj máskor nem tud jönni, mert olyan gyakjai vannak, amikről egyszer sem lehet hiányozni. Ezeket akarta volna felvenni (ma van a határidő) papíron, mert az ETRben nem jelent meg. Persze nem védhettem meg, mert akkor nekem sem lesz igazolásom. Sajnáltam. Persze mi kaptunk pecsét, a csajtól meg csak elvenni kellett volna a papírt...
http://blog.htmm.hu/link/?id=2882 db komment.idegesít2007-02-14 22:48:42Megjelenítve: 19308
 
Faszom az Alba Volánba. Ekkora egy fasszopó fostalicska céget én még nem láttam.
Már többször írtam nekik (említettem már itt a blogon is), mert a buszsofőrök nem igazán foglalkoznak a menetrenddel, de a mai eset mindenen túltesz. A busznak 22:10 -kor kellett volna a megállóba érkeznie, ehelyett ezt 22:02 -kor tette. Persze, mondhatjátok, hogy mit pattogok 8 percen, csak ezzel az a baj, hogy a végállomásról 22:05 -kor kell indulnia. Így már érdekesebb. Ha egy normális cégnél így dolgozol, hamar kirúgnak. Ezt sugalmaztam (faszt, leírtam egy az egyben) is az előbb elküldött levélben. Meg megírtam nekik, hogy a miattuk elhasznált benzin árát hova küldhetik. Kíváncsi leszek a válaszra...
http://blog.htmm.hu/link/?id=2876 db komment.szozat2007-02-13 08:54:41Megjelenítve: 13221
 
GTK. Ez mind hülye.
Igazából a minta nem reprezentatív, mert még csak kettővel találkoztam, de ez alapján mondhatom a fentit.
A példa azért szerencsés szerintem, mert én találtam ki.
Hát, igen, a didaktika csodája. Ha szarok egyet, az lesz a legjobb példa. Mert belőlem jött ki. Kicsit büdös, de ha azt mondom rá, hogy ez a legjobb illat, akkor már így is lesz. Mert én mondtam.
A másik meg elővezette, hogy a levegővel nem kell gazdálkodni, mert az csak úgy van. És környezetvédelemről még nem hallottál, bazmeg?!
Tudnánk levegőből többet gyártani, mint ami van
Ezaz, gyártsál levegőt. De én inkább ezt mondom: tudtok ti hülyéből többet is gyártani és gyártotok is: <G|B>TK. (Tisztelet a kivételnek, de olyan nem sok van)
http://blog.htmm.hu/link/?id=2865 db komment.blog2007-02-06 08:18:16Megjelenítve: 4693
 
Véletlenül bukkantam erre a dologra az index bújtatott reklámjában: SA3. Jó, tudom, igénytelen vagyok, hogy indexet olvasok. (De valamiről blogot is kell írni, nem?)
Tehát nézzük ezt a csodálatos valamit. Nekem legelőször a félig honosított webshop tűnt fel. Akkor nézzük, mit is tud ez a csoda:
Az SA3 egy passzív erosíto egység, mely a mobitelefon belsejébe összegyujtheto kóbor rádiójelek vételét és annak továbbirányítását végzi, így növeli mobilja teljesítoképességét.
Kisz kínai fordít ócsó madzsar. Vagy valami. Tehát ez olyan, mint a pulikutya a kóbor birkáknak: az elkóborolt elemeket visszahelyezi a nyájba. Végül is a rádiójel az olyan, hogy kóborol (végül is a Vodafone ügyfélszolgálattól azt is tudjuk, hogy a rádiójel az megfárad. Verset miért nem ír?).
Az SA3 antenna erosíto javítja mobilja vételi kapacitását épületen belül, alagútban, eldugott helyeken - minden elképzelheto szituációban...
Már az előbb is megtudtuk, hogy egy passzív erősítővel van dolgunk. Bár ez így elég erősen hangzik (most az elektrotechnikai definíciót mellőzném). Az erősítő ugye úgy működik, hogy bemegy valamekkora jel és kijön az eredetinél nagyobb jel. Tehát a kijövő jel energiája nagyobb, mint a bemenőé. De ez egy passzív eszköz. Nincs benne energiaforrás, tehát honnan lenne többletenergia? Biztos támogatja a nullponti energiát is. Vagy a kanálgörbítést.
http://blog.htmm.hu/link/?id=2850 db komment.user2007-02-05 10:46:57Megjelenítve: 7632
 
Egyeseknek furi akcentusa van.
T-online: téonlináj
http://blog.htmm.hu/link/?id=2841 db komment.blog2007-02-04 16:24:58Megjelenítve: 4712
 
Tegnap nem voltam képes értelmesen jegyet kérni. Egy pillalant rövidzárlat, vagy félrenyelt az agyrágó bogár, nem tudom. Minden esetre sikerült kipróbálnom, hogy hogyan reagálnak a hülyékre a pénztárakban (lehet kéne ilyet szándékosan is csinálni). Először Székesfehérvár, MÁV. Kértem egy 33% -os diák retúr jegyet. A pénztáros meg olyan szépen nézett, mintha a nemi szervemet kínáltam volna fel neki. Persze a nem túl kedvesből rögtön vérbunkóra váltott stílusilag. Sebaj, nekem nem fáj. Másodszor BKV pénztár a délinél. Itt meg metróátszállót -ami már nem is létezik- sikerült kérnem szakaszjegy helyett, ezt csak akkor vettem észre, mikor az átszálló árát kérte. Persze elnézést kértem, de azt hittem, hogy kihajol azon a kis résen, elkezd rángatni és jól lebasz. Korrekt. Mind a két hely egyesre vizsgázott így a hülyék kezeléséből. Most már csak azt nem tudom, hogy ezek mit csinálnak, ha egy tényleg hülye odakeveredik: "Kérek egy jegyet" "Hova?" "Hazaaaa!" "Jó, jó, de hol lakik?" "Otthoooon" "És hol az az otthon?" "Pistikéék mellett" Szóval mint a viccben...
Azon meg, hogy megint kellett a BKVnál a panaszkönyvbe írni, meg sem lepődtem. Az automatába beesett apró ki se esett belőle és a kijelzőn sem jelent meg az értéke. Ezesetben hiába ütöttem, csak szép hangot adott ki, százast nem. Itt találkoztam a leghülyébb forgalmistával. Stílusan olyan (a beszéde és a mozgása is), mint a hülyegyereké a viccben. Azért megálltam, hogy ne röhögjem pofán.
http://blog.htmm.hu/link/?id=2830 db komment.change(b)log2007-02-02 12:02:12Megjelenítve: 8742
 
Ma szereltem egy HP5740 -es nyomtatót. Kicsit találgatni kellett, hogy mi az a sorrend, mivel sérülés nélkül szét lehet szedni. Leírtam, hátha még jól jön egyszer neked. Bal oldalt, az [OTHER] -ben.
http://blog.htmm.hu/link/?id=2820 db komment.