blog2005-11-30 21:44:50Megjelenítve: 4406
 
Voltunk Hypocrisy koncin. Remek volt (a Hypocrisy). Előtte volt Exodus. Hát, igen. Már érkezéskor megállapítottam, hogy eléggé furi a közönség, de nem foglalkoztam vele, biztosan én látom rosszul. Nem szoktak ilyen kigyúrt állatok rendes koncira járni. Exodus alatt meg is értettem, mit keresnek ott. Rékának már rögvest nem is tetszett, én adtam nekik egy esélyt. Az első (két) szám úgy, ahogy jó volt, de aztán hamar rájöttem, hogy unalmas. Az összes minden ugyan arra a kaptafára készül. Így a végére már kifejezetten untam, örültem, hogy vége lett. De szerintem nem csak én, körbenézve az elején még mosolygós arcok "miafaszvan?" arckifejezést vettek fel. Közben egy fotósnak kiesett a gépéből a memóriakártya.
Ha már ennyit fikáztam őket, leírom, hogy is néztek ki: amerikaiak. Az énekes mint egy sorozatgyilkos. Szakáll, olyan hegyesre nyírva, egy csomó tetoválás, mittudomén. A mozgása, gesztusai olyanok, mint a börtönlázadók vezérének. (Réka szerint hiphopos beütése is van az énekesfószának) A többi tagja a zenekarnak normális volt, leszámítva a gitáros tenyérbemászóan nagy, színpadról lelógó önbizalmát. Éljen, vége lett. Megtaláltam az elveszett memóriakártyát. Ez volt tegnapra a napi jócselekedet, így már csak 2 -es lángon fognak főzni a pokolban majd ;]
Aztán jött a Hypocrisy. Remek volt, viszonylag jól szólt (az első szám alatt megjavították a hangzást nagyjából). A hülye exodusfanok már addigra eltakarodtak, ez túl igényes zene az ilyeneknek. Pogó se volt túl sok, szóval remek volt. Kicsit lehetett volna halkabb, de ez akkor ott nem zavart, csak utána, meg ma, mert kolonpol a hallószervem.
Összességében nem lett volna rossz a tegnap éjszaka, még a Petőfi hídtól déliig történő battyogás is simán belefért volna, de az exodus nem. Az első zenekar (Keep of Kalessin) az jó volt, technikás, gyors, az exodus szar, a Hypo meg olyan, amilyet vártunk. Remélem, legközelebb nem követnek el ekkora hibát, mikor a társzenekarokat válogatják.

Maniac újra blogol. ;]

Ez a bejegyzés módosítva lett 2005-11-30 22:01-kor.
http://blog.htmm.hu/link/?id=220 db komment.blog2005-11-28 08:37:11Megjelenítve: 4435
 
A tegnapi álmodásomat meg még nem postoltam. Hát íme:
Volt a suliban valami értekezlet. Elmentem az ajtó előtt és benyögtem, hogy a gyakoktvezh alkoholista. Ami természetesen nem. Meg ez akkor még poénos is volt, röhögtek rajta, kivéve a dirit és az egyik aldirit. Azok elhitték. Hát, akkor mégsem kéne szarban hagyni, elkezdtük bebizonyítani, hogy nem. Időközben valahogy hozzám kerültek a papírjai és kiderült, hogy ő egy amerikai kém. Tegnap még az igazi nevét is tudtam, de mára már elfeledtem. Ha eszembe jut, akkor idemondom majd.
Ez volt a dream.log. Ez meg egy célzás.
http://blog.htmm.hu/link/?id=210 db komment.blog2005-11-28 00:22:00Megjelenítve: 4434
 
Voltunk Gothica V -ön. Remek volt, meg minden. Csak kár, hogy a remek zenekarokat olyan későre tették.
Volt Sin of Kain, Haggard, Moonsorrow, Dying Wish, Vale of Tears meg minden. Egész elfogadhatóan szólt, de a PeCsa mindíg olyan. Igaz Haggard előtt (és közben) volt egy kis bénázás, de elnézzünk nekik. Ilyen rendes vagyok, na!
A buzi BKV miatt meg másfél óra elérni éjjel a déliig. Szopjon lót mind. Buzi BKV. Persze így nem értünk el a 03:55 -ös vasat, csak a kövit. Azon aludtunk egy jót. Ha nem ébredek fel magamtól, akkor tovább is mentünk volna, mert persze az ébresztést túl későre állítottam be.
Más. NRC -n paneltag vagyok. Ez azt jelenti, hogy lehet kitölteni közvéleménykutatásokat és az hűdejó. Ma is jött egy ilyen felhívás. Ez még megszokott, nade: azt akarják, hogy az enba installáljon egy remek szoftvát, ami okosan jelentgeti, hogy mit néz meg. Normális enba ilyet nem csinál. Stílszerűen ezt a proggát az idiot.cz hostról kéne letölteni ;]
Meg amúgy is. Fut linuxon?
http://blog.htmm.hu/link/?id=200 db komment.blog2005-11-25 12:35:57Megjelenítve: 4555
 
Nah, interaktív tábla. Egy okos ötlet, de így kicsit unhasználható.
Egy nagyranőtt, falra csavarozott digitalizáló táblát képzelj el remek fehér felülettel, amire akár vetíthetsz is. Írni is lehet rá, csak akkor ki kell utána dobni ;] Szóval a pigtúra rajta egy projektorral jelenik meg. A kiprojektált ;] képet remekül összecirkalmazhatod a táblán, és hűdejó. Meg lehet így írni is rá. csak kicsit nehezen, mert nem mindíg sikerül olyan pontosan beállítani, hogy pont oda fogjon a toll, ahol van (a vetített kép elcsúszik). Nameg ha mögötted van a projektor akkor oksan rajzolhatsz pl a tarkódra. Poénos.
Azért a tudásához "kicsit" drága. A tábla maga félmillió, kell egy projektor (az is hasonló tétel legalább), nameg egy számítógép...
De mostmár legalább elmondhatjuk, hogy ilyen is van.
http://blog.htmm.hu/link/?id=190 db komment.blog2005-11-25 10:55:21Megjelenítve: 4549
 
Ma is suliorvoist intéztünk. (Közben nehogy tudjak blogot írni, be kellett mutatnom egy remek táblát, majd elmesélem)
Megint leb@sztak, hogy fel mertem hívni. Az ápoló nincs itt, bár itt kellene lennie. Azért egy aldiri segítségével okosan meg lett oldva. És elfelejtettem, hogy mit akartam most írni. :-P
http://blog.htmm.hu/link/?id=180 db komment.szozat2005-11-24 11:31:28Megjelenítve: 13473
 
Én análisan is okosabb vagyok mint náluk - mondtam.
http://blog.htmm.hu/link/?id=170 db komment.blog2005-11-23 23:45:32Megjelenítve: 4598
 
Üdvözlöm azt az enbát, aki Plochingenből olvasott.
http://blog.htmm.hu/link/?id=160 db komment.blog2005-11-23 23:41:15Megjelenítve: 4775
 
Tegnap szülinapot ünnepeltünk. Ilyen kocsmában. A végeredmény borítékolható volt. Szerencsére nem hánytunk a borítékba ;]
Előtte volt egy kis kézifékezős móka az első havat megünneplendő, meg minden. Aztán hazajöttem. Másnap (azaz ma) meg nem volt olyan jó nekem.
Mameg php -val szopkodtam, de nem haladtam előre, csak nagyon keveset. Segíts, ha tudsz: LINK
Köszönöm.
http://blog.htmm.hu/link/?id=150 db komment.blog2005-11-21 11:23:45Megjelenítve: 4642
 
Hmm, volt egy kis kimaradás. Lehet, hogy a kiszolgáló alatti vas kicsit beteg, szóval bocsi, ha. Hét végén voltam Tatabányán. Arra jó volt, hogy az előítéleteim erősödjenek azokkal szemben, akik pl Korn pulcsi és póló konbóban közlekednek. Mikor 5 percen belül kb nyolcszázhatvanhetedszer szólít le, így kezdi: bocs, hogy MÁSODSZOR zavarlak, de...
A másik okost Dögvésznek hívták. Először nem ismerte fel a terminált, amin netezni lehetett. Megmutattam neki, elindítottam az ekszpojlert. Néz rá, ő ehhez nem ért. Mond valami szar zenekarnevet, hogy írjam be. Beírom, megjelenik a honlap, egy darabig néz okosan, aztán generál valami hibaüzenetet és elbattyog. A nevét a taxirendelésből tudom (hallottam amint a telefonba óbégat).
Mostmeg mindjárt órám lesz és a szájmenésem miatt elkések ;] Nembaj.
Mizu?
http://blog.htmm.hu/link/?id=140 db komment.blog2005-11-17 23:05:49Megjelenítve: 4705
 
Ma volt a VOK első napja. Érdekes megfigyeléseket lehet ilyenkor tenni... A leendő elsősök 90% -a nem tud beszélni. Nem tudnak egy kérdésre értelmesen válaszolni. De egyes források szerint írni és olvasni sem. Ez azért durva.
Meg a szervezés is az volt. Nem, volt hosszabbító, így a cuccokat nem lehetett bedugni. Azért tudtam szerezni. Utána már csak a lejátszandó videofilet kellett volna megkeresni, de kiderült, hogy az még nincs is a laptopon.
A Lánczosba járó emberek furák. Nem unatkoznak akkor sem, ha egyhelyben állnak órákig. A délelőtti turnus sem unatkozott meg a délutáni sem. Én viszont 10 órát voltam ott és végig unatkoztam ;] Az érdeklődés kisebb volt, mint tavaly. Nameg hülye ötlet volt különszedni a tanműhely pavilonját a sulitól, dehát ez van. A döntéseket nem mindíg értelmes enbaz hozzák.
Viszont ma megbeszéltük a webfejlesztést. Január 13-ig kell átadni és egész korrekt pénzt kapok érte.
http://blog.htmm.hu/link/?id=130 db komment.blog2005-11-16 23:29:40Megjelenítve: 4796
 
Mizu?
Holnap VOK. Biztos remek lesz. Ha szerencsém van, lesz min röhögni (okos enbaz). Akkor meg is írom jól.
Most örülök, mert kaptam egy melót. Ilyen webaudal hegesztés megint. A részletek megbeszélése holnap zajlik majd. Remélem, sikerül úgy megegyezni, hogy nekem csak funkcionálisan kelljen meggcsinálni a dolgot, mert a design-részével utálok foglalkozni ;] Viszont amíg ezt csinálom, nem biztos, hogy túl sokat fogok fejleszteni a blogon, mert.
Aludni viszont szeretek, úgyhogy megyek is.
http://blog.htmm.hu/link/?id=120 db komment.blog2005-11-15 23:23:17Megjelenítve: 4849
 
Ez a nap az álmosság jegyében zajlott, de nem csak nálam. Aludtam nepközben 3 és fél órát, de. MIndjárt megyek és folytatom.
Egyesek vajon miért nem szeretik, ha megpróbálnak segíteni nekik? Lesz itt egy ilyen oktatási kiállítás, a középsikolák kampányolnak az általánost befejezőknek. Már sokéve mindíg megyek én is ki a sulival, jó móka szokott lenni. Szóval erre kellett volna összekészülnünk. Még sok héttel ezelőtt megbeszéltük, hogy ki csinálja (többek közt én is). Megnéztem a cuccot, és egy-két dologgal ki akartam egészíteni (ezek játékok lettek volna, amivel elszórakozhatnak az érdeklődők. Mert ugye egy ilyen kiállításon annak van sikere, ami hangos, mozog vagy villog). Természetesen én voltam az, aki mindent tönkre akar tenni. Ha nem, hát nem. Mentem wormsözni ;]
Mostmeg kaja közben Hírlapot olvastam. Pár hülye megint hepajkodik a reptér miatt (Börgönd), merthogy zajos. Remélem, nem hagyják, hogy ez a néhány csendhuszár hagyja megfúrni, mert ez országos érdek (és szerintem fontosabb mint 20 ember TVnézése). Mert valami 6X dB -t mértek és az mennyi rengeteg. Nézzék meg egy nagyobb PCs ventillátor zajkibocsájtását!
Jóéjt!
http://blog.htmm.hu/link/?id=110 db komment.blog2005-11-14 23:28:58Megjelenítve: 4903
 
Most örülök. Kinyílt a teki szeme. Ez duplán jó. Mert gyógyul. És nem kell pestre vinni. Szegény tekinek nagy trauma lenne az utazás, ezért különösen örülök, hogy elmaradhat.
Más említésre méltó: semmi.
Lesz megint "cigányellenes" tüntetés, olvassátok el tomcatnél!
http://blog.htmm.hu/link/?id=100 db komment.change(b)log2005-11-14 20:06:05Megjelenítve: 8906
 
Lettek remek fejlesztések. Mostmár van dátumkezelés is rendesen a motorban. Mindíg csak az utolsó hónap jelenik meg a nyitólapon (a legutolsó bejegyzéshez viszonyítva) és a menüben a hónapok megjelennek. Még lehet okosítok rajta egy olyat, hogy megnézem, hogy adott hónapban van e bejegyzés, és ha nincs, akkor meg se jelenjen. Ez így elég zagyva. De remélem sosem leszek olyan lusta blogger, hogy.
http://blog.htmm.hu/link/?id=90 db komment.blog2005-11-13 23:16:01Megjelenítve: 4812
 
Jóestét.
A mai napról nem igazán van mit írni, minden a szokásos lyelleggel zajlott. Megírtam a postkezelő részt a bloghoz, valszeg holnap be is rakom. Így már választani lehet e hónap közül :) Ennek majd tíz év múlva lesz értelme igazán, mikor 800 hónapnyi (tudom, hogy csak 120) bejegyzés lesz már és sokszázgiga lesz a blog mértete akkor látogatottsággal, hogy külön gép kell neki ;]]
Álmodik a nyomor című rovatunkat olvasták.
http://blog.htmm.hu/link/?id=80 db komment.blog2005-11-13 00:53:54Megjelenítve: 4768
 
Álmos vagyok.
Nem jó dolog ez, hogy a plázában hirdetik a közkorit. Így tele van szar arcokkal. Rengeteggel, alig lehet tőlük korizni. Kéne már valami határt szabni annak, hogy hány enbát engednek be a jégre...
A válogatott meg eddig egészen jól szerepel a Skoda Kupán a sok sérülés ellenére is. Hajrá magyarok! (és szopjanak lót a jegyárak)
http://blog.htmm.hu/link/?id=70 db komment.szozat2005-11-11 22:54:02Megjelenítve: 13785
 
Ím, létrejött egy remek szó: kudó
Ez a szó azt jelenti, hogy dugó, meg azt is, hogy csatlakozóaljzat.
De használhatod igeként is, mikor belekudod a kudót a kudóba.
;]]
http://blog.htmm.hu/link/?id=60 db komment.blog2005-11-11 21:30:44Megjelenítve: 4752
 
Ma megint sulifikázás lesz kicsit, mert más említésre méltó (ami a közvetlen környezetemen kívül mást is érdkelhat) nem történt.
Szóval. Hülye tanár, nem újdonság.- Rámsózott egy komplett könyvet scannelésre. Jó persze, majd megcsinálom. Persze ;] Ma abuzált, hogy miért nem. MOndtam neki, hogy időm is unvolt meg minden. Vörösödött a feje és mondta, hogy megy az ofőhöz. Ment is. De ezt nem említette neki. Én szóltam neki, mert úgy korrekt. Mondta, hogy vigyem fel a könyvet, ő elteszi és nem adja nekem vissza, amíg ez a hülye mindent meg nem csinált, amit akarunk ;]
Időközben felajánlottuk neki a scannert, de nem akarta elfogadni. Jah, igen, 250 oldalt nem olyan élmény bescannelni.
Rendeltünk ma Gyrost. 6-ot összesen. Jött a futár, fizetek. Elvitte visszaadási kísérlet nélkül, furán néztem rá. Jaaa, hogy nem adod nekem? Hát nem. Ha elkezd visszaadni, úgy is le szoktam inteni. De azért ez pofátlanság. És utána még ő volt megsértődve. Kétszer is meggondolom, hogy rendeljek e még onnan. (Akit érdekel, hogy melyik az a fehérvári cég írjon).
http://blog.htmm.hu/link/?id=50 db komment.change(b)log2005-11-11 21:24:36Megjelenítve: 8939
 
Hmm. A tegnapi post az örök enyészeté lett úgytűnik. Hát, márcsak ilyen, mikor az adatbázis átkerül másik winchesterre ;]
http://blog.htmm.hu/link/?id=40 db komment.blog2005-11-09 18:20:10Megjelenítve: 4821
 
Úgy tűnik, néhány gyalogosnak annyi életösztöne sincs, mint egy marék kavicsnak. Bicikliútra úgy lépnek rá, hogy körül sem néznek. Természetesen mindezt akkor, mikor fél méterrel vagyok mögöttük. Szerencséjük volt ezegyszer, mert lámpát kaptam előtte, így még nem utazósebességgel haladtam.
Más. Elvileg minden közintézményt akadálymentesíteni kellene. Úgy tűnik, ez a sulit nem zavarja, cincálhatjuk fel a harmadikra a mozgássérült osztálytársat. Ezzel még nem lenne semmi baj (nem a f@szt...), de hogy késést, meg igazolatlant kapjanak akik felhozták... Jogos felháborodásuknak az igazgatónál hangot adtak (ami ismerve Führerünket, nem is veszélytelen művelet). Nem rúgták ki őket. Viszont az összes aznapi késés érvénytelen. Még jó... Meg megkaptuk a terembeosztásunkat is (jókor). Kiderült, hogy olyan termekben van óránk, ahol még sosem volt. Persze szeptenba óta. Nembaj, hadd keressen minket a hülye tanár...
Nameg a másik. Behúztunk a koleszban UTp-t. Kb 130 métert. Önköltséggel, álmennyezetbe. Mostmeg kitalálta az egyik hülye nevelő, hogy fizessenek a koleszosok a netért. Ez több szempontból sem jó szerintem: a sulinetért tudtommal nem kell az intézményeknekl fizetni. A kábel is önköltséges. Tehát megint a semmiért akarnak fizettetni. Éljen a magyar közoktatás.
http://blog.htmm.hu/link/?id=30 db komment.idegesít2005-11-08 21:25:51Megjelenítve: 19232
 
Honnan jön ez a rengeteg szúnyog? Rohadjon ketté mind. Már tél van, tessék megfagyni vagy tudomisén. De menjen mind el innen már lyelleggel, mert többet ölök meg, mint nyáron (lehet, ez annak a jele, hogy nyáron elsumákoltam a szunyoghentelést?).
http://blog.htmm.hu/link/?id=20 db komment.blog2005-11-08 16:13:26Megjelenítve: 5069
 
Ez a nap is okosan kezdődött. Elaludtam. De szerencsésen beértem, mivel bevittek autóval. Más folyománya nem lett az elalvásnak leszámítva azt, hogy egész nap álmos vagyok ezért.
Vettem ma ajándékot Rékának. Biztos örülni fog neki. Azt nem mondodm meg, hogy mi az, mert.

Megállapítást (sokadszor) nyert az a tény hogy vannak hülye tanárok. Szegény tanár, Hollandiában volt a hétvégén. Biztos annyira alacsony a fizetésük, emelést követelek azonnal. Aztán mesélt arról is, hogy mit látott angliában (igen, ott is volt, csak nem most hétvégén hanem tanfolyamon. Mind1). Hogy milyen jó ott a tanároknak, mert heti huszonkevés órájuk van összesen, abból is csak keveset tartanak meg, mert a többi ilyen konzultációs óra. Milyen jó lenne itt is ilyen, nem? Nem. Szegénynek, neki sok órája van. Tavaly is 36 volt. Szegény. Mert minden órát duplán kell ám számolni, mert egy órára ugyan annyi időt szán a felkészülésre szegény tanár. Persze. Max az első évben, mikor tanít, utána a hátralévő 30 évben azt használja. Remélem, ezért is jól megfizetik őket, mert mit szólnak a tanáriban, ha nem tud hétvégente kicsit kirándulni járni. Pfujj.
Az már csak egy apró plusz, hogy nem jegyzetelhetsz ám akár hogy. Ponotsan oda kell gondolatjelet tenni ahova ő akarja, azt húzol alá, amit mondasz. Különben hülye vagy.
http://blog.htmm.hu/link/?id=10 db komment.blog2005-11-07 19:58:39Megjelenítve: 5461
 
Mizu? Ez itten a blogom

Remek, örüljél neki. Én is azt teszem. Még erősen béta, de ez ugyebár idővel változni fog, erre szolgál a change(b)log.
Még most az elején kijelentem, hogy ez az én blogom, szóval azt írok ide, amit akarok, akkor is, ha neked nem tetszik. Ezvan, ha nem tetszik a saját blogodban te is szidhatsz engem. De az úgysem érdekel, kivéve, ha kivételes helyen állsz a lelkemben, de akkor úgysem bántanálak meg (szándékosan).
m/
/me ezennel ünnepélyes lyelleggel lerántja a 403 -mat (leplet) a blogról.
*nép tapsol
*mindenki boldog.
http://blog.htmm.hu/link/?id=00 db komment.